Gripende ny singel fra Marianne Sveen!

Del

Marianne Sveen slipper singelen "How Come" i dag, som er andre smakebit fra hennes solodebutalbum "Next of Kin" som slippes høsten 2021.

Hør "How Come" her!

Etter ett tiår som vokalist, låtskriver og multi-instrumentalist i suksessgruppa Katzenjammer, bestemte Marianne Sveen seg for å forlate bandet. Tiden var inne for å gå videre, for å dyrke musikken som vokste på innsiden som var så annerledes en den som ble spilt på utsiden. Da hun gikk ut av bandet var det for å omfavne dette nye prosjektet med hele seg.

En rekke låter var kommet til verden i løpet av de siste årene, og Marianne som også er utdannet sykepleier, tok vakter på en døgnpost innenfor psykisk helse mens hun jobbet med å ferdigstille albumet. Og med det tok plata en helt ny vending. I møte med pasienter, deres sterke historier og deres viktige budskap, begynte Sveen å reflektere over definisjonen av nærmeste pårørende - Next of Kin. Så hun kastet alt hun hadde skrevet til da. Og begynte helt på nytt. Høsten 2021 kommer resultatet. Den gripende singelen "How Come" er andre smakebit fra albumet og handler om mobbing.

"Når man blir mobbet gjennom hele oppveksten uten at noen noensinne griper inn, kan stemmene hjemsøke deg resten av livet. Mobbingen tar på en måte aldri slutt, og man vil alltid spørre seg om hvorfor ingen synes det var viktig nok til å gjøre noe. Og følelsen av å være evig verdiløs blir total. For det er det som er. Mobbing og utestengelse gjør ikke bare vondt her og nå, men det kan vare livet ut." – Marianne Sveen

På Next of Kin står låtene og produksjonen i sentrum, anført av Mariannes grenseløse stemme, og akkompagnert av et hovedsakelig akustisk lydbilde der det symfoniske og filmatiske setter stemningen og rammene for historiene som fortelles.

Dropbox med WAV, bilder, cover, label copy

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Drabant Music

Drabant Music
Drabant Music
Akersgaten 7
0158 Oslo

http://www.drabantmusic.no

Jeg tror ikke på sjangere, jeg tror på musikk som har et punkt hvor du treffer et annet menneske. (Ole Paus)

Vi representerer deLillos, CC Cowboys, Oslo Ess, The Dogs, Ole Paus, Savoy, Anja Garbarek, Ida Jenshus, Inge Bremnes, Knut Anders Sørum, Magne Furuholmen, Anna Kajander, Temporary, Marianne Sveen, Raga Rockers, Michael Krohn, Lila, Falkevik, Viktor Wilhelmsen, Tommy Tokyo, WE, Rokusho, Narum, Casa Murilo, Munroe / Knutsen, Waaktaar & Zoe, The Sleepends, Beckstrøm Kvartett, Ingrid Lovise, Trang Fødsel, Zuma, Pine Lake, daelen, Follow That Dream, The Contenders og 4ETG. 

Følg saker fra Drabant Music

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Drabant Music på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Drabant Music

Ingrid Lovise ute med låt – et symbol på frigjøring og arbeid!26.3.2021 07:00:00 CET | Pressemelding

I dag slipper Ingrid Lovise siste singel fra det kommende debutalbumet. Pop-perlen “Blue Jeans” drives fremover av Ingrid Lovises distinkte og vakre stemme og er en låt til inspirasjon – et symbol på frigjøring og arbeid, om å jobbe og stå på. Hør låten HER! - “Låta er en påminnelse og en motivasjon til å være alt det beste du kan være. Den handler om å være villig til å jobbe hardt for å nå sine mål og realisere drømmene sine.” - Ingrid Lovise s Den 23 år gamle singer/songwriteren etablerer med dette, det kommende debutalbumet som et prosjekt med sterke låtskriverferdigheter, dybde og kontraster. “Blue Jeans” er produsert av Kyrre Fritzner.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom