Grilstad

Grilstad med tre gull i kjøtt-NM

Del
Grilstad AS fikk tre gull og totalt åtte medaljer da Kjøtt- og fjørfebransjen kåret årets beste kjøttprodukter torsdag. Både klassikeren Gullsalami og nykomlingen Salsiccia Pizzatopping tok gull i spekepølser. Tind Godt Modna spekeskinke tok gull i den gjeve klassen for skivet spekekjøtt.
Konsernsjef Jørgen Wiig mener prisdrysset er et resultat av kvalitetsbeviste medarbeidere som legger sin ære i å produsere gode produkter. Foto: Grilstad.
Konsernsjef Jørgen Wiig mener prisdrysset er et resultat av kvalitetsbeviste medarbeidere som legger sin ære i å produsere gode produkter. Foto: Grilstad.

– Jeg er ekstra stolt over de sterke fagmiljøene vi har både på Stranda og på Ranheim i Trondheim, som begge viser at de kjemper helt i toppen på kvalitet, sier konsernsjef Jørgen Wiig.

Strandamør snacks og Italiana salami tok sølv i sine klasser mens både Trønderfår, Pizzasalami og Tind Copa tok bronse. Samlet tok Grilstad hjem flest medaljer innen spekevarer. 

Det ypperste av norsk spekemat

– Det er ekstra gledelig å se at vi kan hevde oss helt i teten med tre så forskjellige produkter, sier Ragnar Johansen, marketing og innovasjonsdirektør i Grilstad.

– Tind Godt Modna representerer det aller ypperste av norsk spekemat og var dermed kanskje ingen overraskelse. Gullsalami derimot, er et utpreget hverdagsprodukt som har preget nordmenns frokostbord i generasjoner. Og jammen vant ikke helt nye og ungdommelige Salsiccia Pizzatopping også. Tre vinnere med helt forskjellig profil, sier Johansen.

NM i kjøtt er en prestisjetung fagkonkurranse der flere hundre påmeldte produkter blir blindtestet av fagdommere i flere runder. Konkurransen hadde klasser for spekevarer og pølser. Årets arrangement ble forsinket på grunn av Korona-situasjonen og gikk uten publikum i salen. Juryens bedømmelse har likevel vært like grundig som vanlig.

Nøkkelord

Kontakter

Ragnar Johansen, marketing og innovasjonsdirektør i Grilstad:
932 64 364 / ragnar.johansen@grilstad.no

Bilder

Konsernsjef Jørgen Wiig mener prisdrysset er et resultat av kvalitetsbeviste medarbeidere som legger sin ære i å produsere gode produkter. Foto: Grilstad.
Konsernsjef Jørgen Wiig mener prisdrysset er et resultat av kvalitetsbeviste medarbeidere som legger sin ære i å produsere gode produkter. Foto: Grilstad.
Last ned bilde
Grilstads tradisjonsrike Gullsalami gjorde seg nok en gang fortjent til navnet. Foto: Grilstad.
Grilstads tradisjonsrike Gullsalami gjorde seg nok en gang fortjent til navnet. Foto: Grilstad.
Last ned bilde
Nykommeren Salsiccia Pizzatopping er et friskt tilskudd til produktspekteret. Foto: Grilstad.
Nykommeren Salsiccia Pizzatopping er et friskt tilskudd til produktspekteret. Foto: Grilstad.
Last ned bilde
Gullvinneren Tind Godt Modna representerer det aller ypperste av norsk spekemat. Foto: Grilstad.
Gullvinneren Tind Godt Modna representerer det aller ypperste av norsk spekemat. Foto: Grilstad.
Last ned bilde

Om Grilstad

Grilstad
Grilstad
Ranheimsvegen 129b
7053 Ranheim

https://www.grilstad.no/

Grilstad AS er en ledende produsent av kjøttprodukter og ferdigmat, med fokus på kvalitet, smak og bærekraft. Konsernet er markedsleder innen spekevarer med merkene Grilstad, Stranda og Tind. Grilstad er også markedsleder innen frosne hamburgere, og en betydelig leverandør av ferdigmat. Konsernet har ca. 560 årsverk fordelt på seks egne produksjonsanlegg i Trondheim, Stranda, Brumunddal, Stavanger og Østersund, og egne salgs- og markedsorganisasjoner for dagligvare og storkjøkken. Grilstad eies av Jenssen Holding (95%) og Reinkind AS (5,0%).

Følg pressemeldinger fra Grilstad

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Grilstad på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Grilstad

Grilstad, Jæder, fire kommuner og lokale bønder bygger nytt slakteri i Gudbrandsdalen7.10.2021 15:19:43 CEST | Pressemelding

Grilstad, Jæder, lokale bønder og fire kommuner investerer til sammen 300 millioner i å bygge og drive Gudbrandsdal Slakteri på Otta. Både slakting, skjæring og foredling av storfe og småfe skal foregå på det nye slakteriet. – Gudbrandsdal Slakteri skal bli Norges mest bærekraftige slakteri, sier Grilstad-sjef Jørgen Wiig. Han mener det skapes ny historie på Otta når byggingen av slakteriet starter neste år.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye