Grilstad

Grilstad med tre gull i kjøtt-NM

Del

Grilstad AS fikk tre gull og totalt åtte medaljer da Kjøtt- og fjørfebransjen kåret årets beste kjøttprodukter torsdag. Både klassikeren Gullsalami og nykomlingen Salsiccia Pizzatopping tok gull i spekepølser. Tind Godt Modna spekeskinke tok gull i den gjeve klassen for skivet spekekjøtt.

Konsernsjef Jørgen Wiig mener prisdrysset er et resultat av kvalitetsbeviste medarbeidere som legger sin ære i å produsere gode produkter. Foto: Grilstad.
Konsernsjef Jørgen Wiig mener prisdrysset er et resultat av kvalitetsbeviste medarbeidere som legger sin ære i å produsere gode produkter. Foto: Grilstad.

– Jeg er ekstra stolt over de sterke fagmiljøene vi har både på Stranda og på Ranheim i Trondheim, som begge viser at de kjemper helt i toppen på kvalitet, sier konsernsjef Jørgen Wiig.

Strandamør snacks og Italiana salami tok sølv i sine klasser mens både Trønderfår, Pizzasalami og Tind Copa tok bronse. Samlet tok Grilstad hjem flest medaljer innen spekevarer. 

Det ypperste av norsk spekemat

– Det er ekstra gledelig å se at vi kan hevde oss helt i teten med tre så forskjellige produkter, sier Ragnar Johansen, marketing og innovasjonsdirektør i Grilstad.

– Tind Godt Modna representerer det aller ypperste av norsk spekemat og var dermed kanskje ingen overraskelse. Gullsalami derimot, er et utpreget hverdagsprodukt som har preget nordmenns frokostbord i generasjoner. Og jammen vant ikke helt nye og ungdommelige Salsiccia Pizzatopping også. Tre vinnere med helt forskjellig profil, sier Johansen.

NM i kjøtt er en prestisjetung fagkonkurranse der flere hundre påmeldte produkter blir blindtestet av fagdommere i flere runder. Konkurransen hadde klasser for spekevarer og pølser. Årets arrangement ble forsinket på grunn av Korona-situasjonen og gikk uten publikum i salen. Juryens bedømmelse har likevel vært like grundig som vanlig.

Nøkkelord

Kontakter

Ragnar Johansen, marketing og innovasjonsdirektør i Grilstad:
932 64 364 / ragnar.johansen@grilstad.no

Bilder

Konsernsjef Jørgen Wiig mener prisdrysset er et resultat av kvalitetsbeviste medarbeidere som legger sin ære i å produsere gode produkter. Foto: Grilstad.
Konsernsjef Jørgen Wiig mener prisdrysset er et resultat av kvalitetsbeviste medarbeidere som legger sin ære i å produsere gode produkter. Foto: Grilstad.
Last ned bilde
Grilstads tradisjonsrike Gullsalami gjorde seg nok en gang fortjent til navnet. Foto: Grilstad.
Grilstads tradisjonsrike Gullsalami gjorde seg nok en gang fortjent til navnet. Foto: Grilstad.
Last ned bilde
Nykommeren Salsiccia Pizzatopping er et friskt tilskudd til produktspekteret. Foto: Grilstad.
Nykommeren Salsiccia Pizzatopping er et friskt tilskudd til produktspekteret. Foto: Grilstad.
Last ned bilde
Gullvinneren Tind Godt Modna representerer det aller ypperste av norsk spekemat. Foto: Grilstad.
Gullvinneren Tind Godt Modna representerer det aller ypperste av norsk spekemat. Foto: Grilstad.
Last ned bilde

Om Grilstad

Grilstad
Grilstad
Ranheimsvegen 129b
7053 Ranheim

https://www.grilstad.no/

Grilstad er markedsleder innen spekevarer og frosne hamburgere og hadde i 2020 en omsetning på 1,8 mrd. kroner. Grilstad eier Midt Norge Slakteri og har ca. 450 ansatte fordelt på fem egne produksjonsanlegg i Trondheim, Stranda, Stavanger, Brumunddal og Østersund og har egne salgs- og markedsorganisasjoner for dagligvare og Foodservice. Grilstad produserer også ferdigmat og eier 49 % i Matpartner.

 

Følg pressemeldinger fra Grilstad

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Grilstad på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Grilstad

Grilstad, Jæder, fire kommuner og lokale bønder bygger nytt slakteri i Gudbrandsdalen7.10.2021 15:19:43 CEST | Pressemelding

Grilstad, Jæder, lokale bønder og fire kommuner investerer til sammen 300 millioner i å bygge og drive Gudbrandsdal Slakteri på Otta. Både slakting, skjæring og foredling av storfe og småfe skal foregå på det nye slakteriet. – Gudbrandsdal Slakteri skal bli Norges mest bærekraftige slakteri, sier Grilstad-sjef Jørgen Wiig. Han mener det skapes ny historie på Otta når byggingen av slakteriet starter neste år.