Grilstad

Grilstad med storeslem i kjøtt-NM

Del

Grilstad AS fikk 6 gull og totalt ti medaljer da Kjøtt- og fjørfebransjen kåret årets beste kjøttprodukter torsdag. Både klassikerne Jubelsalami og Trønderfår stakk av med gull i sine klasser. Det samme gjorde TIND sitt flaggskip-produkt; Marinert & speket lammelår (helt).

Medaljefangst for Grilstad AS under NM i kjøttprodukter. Fra venstre Ragnar Johansen, marketing og innovasjonsdirektør, Svein Andreassen, merkesjef Tind og Ståle Gausen, direktør for innkjøp og næringspolitikk. Foto: John T. Pedersen
Medaljefangst for Grilstad AS under NM i kjøttprodukter. Fra venstre Ragnar Johansen, marketing og innovasjonsdirektør, Svein Andreassen, merkesjef Tind og Ståle Gausen, direktør for innkjøp og næringspolitikk. Foto: John T. Pedersen

– Jeg er ekstra stolt over de sterke fagmiljøene vi har både på Stranda og på Ranheim i Trondheim, som begge viser at de kjemper helt i toppen på kvalitet, sier konsernsjef Jørgen Wiig.

Medaljefangst i flere klasser

Godt modna spekeskinke og Fenalår tok sølv i sine klasser, mens både Lett Jubelsalami og Speket snacks m/heite kryddertok bronse. Samlet tok Grilstad hjem flest medaljer innen spekevarer.

Det ypperste av norsk spekemat

– Det er ekstra gledelig å se at vi kan hevde oss helt i teten med så forskjellige produkter, sier Ragnar Johansen, marketing og innovasjonsdirektør i Grilstad. 

– Vi jobber hardt hver eneste dag med å servere det aller ypperste av norsk spekemat til hverdag og fest. Jubelsalami og Trønderfår er utpregede hverdagsprodukt som har preget nordmenns frokostbord i generasjoner. Mens Strandamør snacks, Picante og Pepperoni som og tok gull, har en litt annen profil, sier Johansen.  

NM i kjøtt er en prestisjetung fagkonkurranse der over 600 påmeldte produkter blir blindtestet av fagdommere i flere runder. Konkurransen hadde i år fokus på grill- og spekemat. 

Grilstad AS medaljer fordelte seg slik:

Gull:
Marinert & speket lammelår (helt)
Jubelsalami
Pepperoni
Picante
Strandamør snacks
Trønderfår

Sølv:
Godt modna spekeskinke
Fenalår

Bronse:
Lett Jubelsalami
Speket snacks m/heite krydder

Nøkkelord

Kontakter

Kontaktpersoner:
Jørgen Wiig, konsernsjef Grilstad mobil 907 90 740
Ragnar Johansen, direktør Marketing og Innovasjon ragnar.johansen@grilstad.no

Bilder

Medaljefangst for Grilstad AS under NM i kjøttprodukter. Fra venstre Ragnar Johansen, marketing og innovasjonsdirektør, Svein Andreassen, merkesjef Tind og Ståle Gausen, direktør for innkjøp og næringspolitikk. Foto: John T. Pedersen
Medaljefangst for Grilstad AS under NM i kjøttprodukter. Fra venstre Ragnar Johansen, marketing og innovasjonsdirektør, Svein Andreassen, merkesjef Tind og Ståle Gausen, direktør for innkjøp og næringspolitikk. Foto: John T. Pedersen
Last ned bilde

Om Grilstad

Grilstad
Grilstad
Ranheimsvegen 129b
7053 Ranheim

https://www.grilstad.no/

Grilstad er markedsleder innen spekevarer og frosne hamburgere og hadde i 2020 en omsetning på 1,8 mrd. kroner. Grilstad eier Midt Norge Slakteri og har ca. 450 ansatte fordelt på fem egne produksjonsanlegg i Trondheim, Stranda, Stavanger, Brumunddal og Østersund og har egne salgs- og markedsorganisasjoner for dagligvare og Foodservice. Grilstad produserer også ferdigmat og eier 49 % i Matpartner.

 

Følg pressemeldinger fra Grilstad

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Grilstad på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Grilstad

Grilstad, Jæder, fire kommuner og lokale bønder bygger nytt slakteri i Gudbrandsdalen7.10.2021 15:19:43 CEST | Pressemelding

Grilstad, Jæder, lokale bønder og fire kommuner investerer til sammen 300 millioner i å bygge og drive Gudbrandsdal Slakteri på Otta. Både slakting, skjæring og foredling av storfe og småfe skal foregå på det nye slakteriet. – Gudbrandsdal Slakteri skal bli Norges mest bærekraftige slakteri, sier Grilstad-sjef Jørgen Wiig. Han mener det skapes ny historie på Otta når byggingen av slakteriet starter neste år.

Smittevern og dugnad reddet produksjonen hos Grilstad12.11.2020 13:13:54 CET | Pressemelding

Effektive smitteverntiltak og god lagånd ble redningen for Grilstad da det brøt ut koronasmitte i fabrikken på Ranheim i oktober. Både konsernledelse og administrasjon ble satt i arbeid for å opprettholde produksjonen. – Hadde det ikke vært for de gode smitteverntiltakene, og at hele organisasjonen stilte opp, ville hele fabrikken blitt stengt og alle ansatte satt i karantene, sier driftsdirektør Morten Letnes.