
Grilstad med storeslem i kjøtt-NM
Grilstad AS fikk 6 gull og totalt ti medaljer da Kjøtt- og fjørfebransjen kåret årets beste kjøttprodukter torsdag. Både klassikerne Jubelsalami og Trønderfår stakk av med gull i sine klasser. Det samme gjorde TIND sitt flaggskip-produkt; Marinert & speket lammelår (helt).

– Jeg er ekstra stolt over de sterke fagmiljøene vi har både på Stranda og på Ranheim i Trondheim, som begge viser at de kjemper helt i toppen på kvalitet, sier konsernsjef Jørgen Wiig.
Medaljefangst i flere klasser
Godt modna spekeskinke og Fenalår tok sølv i sine klasser, mens både Lett Jubelsalami og Speket snacks m/heite kryddertok bronse. Samlet tok Grilstad hjem flest medaljer innen spekevarer.
Det ypperste av norsk spekemat
– Det er ekstra gledelig å se at vi kan hevde oss helt i teten med så forskjellige produkter, sier Ragnar Johansen, marketing og innovasjonsdirektør i Grilstad.
– Vi jobber hardt hver eneste dag med å servere det aller ypperste av norsk spekemat til hverdag og fest. Jubelsalami og Trønderfår er utpregede hverdagsprodukt som har preget nordmenns frokostbord i generasjoner. Mens Strandamør snacks, Picante og Pepperoni som og tok gull, har en litt annen profil, sier Johansen.
NM i kjøtt er en prestisjetung fagkonkurranse der over 600 påmeldte produkter blir blindtestet av fagdommere i flere runder. Konkurransen hadde i år fokus på grill- og spekemat.
Grilstad AS medaljer fordelte seg slik:
Gull:
Marinert & speket lammelår (helt)
Jubelsalami
Pepperoni
Picante
Strandamør snacks
Trønderfår
Sølv:
Godt modna spekeskinke
Fenalår
Bronse:
Lett Jubelsalami
Speket snacks m/heite krydder
Nøkkelord
Kontakter
Kontaktpersoner:
Jørgen Wiig, konsernsjef Grilstad mobil 907 90 740
Ragnar Johansen, direktør Marketing og Innovasjon ragnar.johansen@grilstad.no
Ståle GausenDirektør for innkjøp og næringspolitikkGrilstad AS
Tel:92610449stale.gausen@grilstad.noBilder

Om Grilstad
Grilstad er markedsleder innen spekevarer og frosne hamburgere og hadde i 2020 en omsetning på 1,8 mrd. kroner. Grilstad eier Midt Norge Slakteri og har ca. 450 ansatte fordelt på fem egne produksjonsanlegg i Trondheim, Stranda, Stavanger, Brumunddal og Østersund og har egne salgs- og markedsorganisasjoner for dagligvare og Foodservice. Grilstad produserer også ferdigmat og eier 49 % i Matpartner.
Følg pressemeldinger fra Grilstad
Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Grilstad på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.
Siste pressemeldinger fra Grilstad
Emil Iversen velger Grilstad som sin private hovedsponsor9.10.2021 15:59:36 CEST | Pressemelding
Emil Iversen velger Grilstad som sin private hovedsponsor fram til og med VM i Trondheim i 2025. – Vi er stolte over å få bidra til Emil Iversen sitt mål om å være verdens beste skiløper, sier Grilstad-sjef Jørgen Wiig.
Grilstad, Jæder, fire kommuner og lokale bønder bygger nytt slakteri i Gudbrandsdalen7.10.2021 15:19:43 CEST | Pressemelding
Grilstad, Jæder, lokale bønder og fire kommuner investerer til sammen 300 millioner i å bygge og drive Gudbrandsdal Slakteri på Otta. Både slakting, skjæring og foredling av storfe og småfe skal foregå på det nye slakteriet. – Gudbrandsdal Slakteri skal bli Norges mest bærekraftige slakteri, sier Grilstad-sjef Jørgen Wiig. Han mener det skapes ny historie på Otta når byggingen av slakteriet starter neste år.
Grilstad kjøper mathuset Holmens15.6.2021 07:00:00 CEST | Pressemelding
Med oppkjøpet av stavangerbedriften Holmens AS styrker Grilstad sin posisjon som leverandør av fersk ferdigmat. – Holmens er en dyktig aktør som kompletterer vår virksomhet, sier Grilstad-sjef Jørgen Wiig.
Grilstad tilbakekaller Jubelsalami etter salmonellafunn hos råvareleverandør30.3.2021 08:30:01 CEST | Pressemelding
Fire partier Jubelsalami og Jubelsalami med pepper kalles tilbake etter at det ble påvist Salmonella i en miljøprøve fra produksjonslokalet til en råvareleverandør. Det er ikke funnet bakterier i Grilstad sine produkter, råvarer eller produksjonslokaler.
Smittevern og dugnad reddet produksjonen hos Grilstad12.11.2020 13:13:54 CET | Pressemelding
Effektive smitteverntiltak og god lagånd ble redningen for Grilstad da det brøt ut koronasmitte i fabrikken på Ranheim i oktober. Både konsernledelse og administrasjon ble satt i arbeid for å opprettholde produksjonen. – Hadde det ikke vært for de gode smitteverntiltakene, og at hele organisasjonen stilte opp, ville hele fabrikken blitt stengt og alle ansatte satt i karantene, sier driftsdirektør Morten Letnes.