Gratis hjemlevering til alle over 70

Del

Byggevarehendelen merker stor pågang av hjemmefiksere over hele landet, som bokstavelig talt går på veggen hjemme. Det rives, bygges, sparkles og males som bare det i Norges tusen hjem. Nettbestillingene hos Gjør-det-selv kjeden Byggmax har steget med 40 prosent den siste uken.

- Et prosjekt i hjemmet er bra for både mental og fysisk helse. Vi merker at mange finner frem verktøykassen nå som myndighetene anbefaler at vi holder oss hjemme, sier Espen Nicolaisen, regionsansvarlig i Byggmax.

Gjør tiltak i butikkene

- Vi har store arealer og mye varer utendørs. Varehusene våre gjør det enkelt å holde god avstand til andre, og overholde myndighetenes anbefalinger. Vi har forsterket våre retningslinjer gjeldende håndhygiene, forbedret rutinene for rengjøring og de medarbeidere som viser det minste symptom på sykdom eller forkjølelse får bli hjemme. I alle våre butikker er det også mulig for kunder å vaske hendene, forklarer Nicolaisen.

Byggmax har også bestemt seg for å delta i hele Norges dugnad, og gir gratis hjemlevering til alle over 70 år. Når du er frisk og tvunget til å være hjemme, kan det klø i fingrene for også å fikse ferdig byggeprosjektet, tapetsere gjesterommet eller reparere en dør, og alt kan finnes på nett.

- Mange av oss bekymrer oss litt ekstra for besteforeldrene nå. Det er viktig at folk i risikogruppene følger råd fra Folkehelseinstituttet og ikke går i butikken. Vi ønsker å hjelpe folk over 70 år til å være hjemme og samtidig kjøpe nødvendige byggevarer. Vi ønsker samtidig å oppfordre andre i detaljhandelen til å gjøre det mulig for eldre kunder å fortsette livet så normalt som mulig til tross for disse ekstraordinære tider, sier Nicolaisen.

«Klikk og hent» er populært

Klikk og hent funksjonen, hvor du bestiller på nett og henter i butikk, har blitt godt mottatt av kunder i detaljhandelen de siste årene. Det er kanskje ikke så rart at funksjonen er ekstra populær i byggevarehandelen nå.

- Vi merker spesielt at «Klikk og hent» bestillinger går i taket. Med klikk og hent plukker butikken alle varene kunden funnet frem til på nett hvorpå kunden henter det i «Drive-through». Vi har jo noen kunder som ikke en gang ønsker å gå ut av bilen. Det går til og med en historie nå om at noen har lykkes med tæpp-funksjonen på kortterminal gjennom glasset på et lukket bilvindu, men det tror jeg er en røverhistorie, avslutter Nicolaisen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Byggmax

Byggmax
Byggmax
Enebakkveien 309
1188 oslo

https://www.byggmax.no/

Byggmax består av Byggmax, Skånska Byggvaror og Buildor. Konsernet hadde en omsetning på 5,2 milliarder svenske kroner i 2019 og Byggmax Konsernet har vært notert på Nasdaq siden i 2010. Byggmax ble først etablert i 1993 og har for tiden 109 butikker i Sverige, 42 butikker i Norge og 10 i Finland. På Byggmax hjemmeside finnes hele sortimentet tilgjengelig, samt et omfattende utvalg bestillingssortiment. Siden begynnelsen har Byggmax forretningside vært å være det beste og billigste alternativ for forbrukerne som ønsker å kjøpe byggevarer av god kvalitet. Byggmax har et drive-in system i alle sine butikker, slik at kundene kan ta bilen og losse varerne direkte. Dette gjør det enkelt og effektivt for kundene å handle, spesielt tyngre byggevarer.

Følg saker fra Byggmax

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Byggmax på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Byggmax

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom