Gir 1 million kroner i valgkampstøtte til de borgerlige!

Del

«Aksjonen for Borgerlig Valgseier» har gått over alle forventninger.

Talsperson Ole Gunnar Hauso forteller at foreningen har til nå mottatt kr 5,3 millioner fra mange bidragsytere, og det er vi svært glade for. Borgerlig side trenger imidlertid langt flere bidragsytere og støttespillere dersom vi skal ha et håp om å beholde en borgerlig regjering etter valget slik at det flotte arbeidet - som i de siste åtte årene har gjort hverdagen bedre for oss alle – kan fortsette. Derfor er det avgjørende at enda flere ser viktigheten av å bidra i aksjonen for Borgerlig Valgseier - enten ved å støtte oss eller på andre måter - fortsetter Hauso.

De innsamlede midlene som er mottatt av «Aksjon for Borgerlig Valgseier» vil i hovedsak gå til aksjonens egen kampanje som starter denne uken, men vi håper også å kunne bidra med ytterligere økonomisk støtte til de fire borgerlige partiene - H, FRP, V og KrF - i tillegg til den millionen som vi har overført til nå.

For mer informasjon om foreningen: «Aksjon for Borgerlig Valgseier» se vår hjemmeside.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Aksjon for Borgerlig Valgseier

Aksjon for Borgerlig Valgseierhttps://borgerligvalgseier.no/

Følg pressemeldinger fra Aksjon for Borgerlig Valgseier

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Aksjon for Borgerlig Valgseier på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.