Kompetanse Norge

Gina Lund fratrer som direktør i Kompetanse Norge 29. august

Del

Gina Lund har vært direktør for Kompetanse Norge siden 1. januar 2015. Beslutningen om å fratre har hun tatt et drøyt år før åremålet utløper.

Kompetanse Norge har siden Lund startet fått formell status som direktorat (2018).

Å lære hele livet er blitt stadig viktigere, og kompetansepolitikken har de siste årene fått avgjørende betydning. Som pådriver, utvikler og forvalter av kompetansepolitikken, har Kompetanse Norge bidratt til et aktivt partssamarbeid, som har resultert i verdens første trepartsavtale om kompetansepolitikk (Nasjonal kompetansepolitisk strategi).

– Kompetanse Norge vil være sentral i det videre arbeidet med å utvikle og iverksette tiltak som styrker livslang læring. Direktoratet vil i samspill med næringslivet, partene og universiteter og høyskoler, utvikle tilbud for å sikre Norges evne til omstilling, sier Gina Lund.

Gina Lund fratrer i slutten av august for å følge familien på utenlandsopphold.

Kunnskapsdepartementet vil lyse ut stillingen som ny direktør for Kompetanse Norge.

Nøkkelord

Kontakter

Kommunikasjonssjef Guro Aardal Hagen, mobil 95205503

Bilder

Om Kompetanse Norge

Kompetanse Norge
Kompetanse Norge
Karl Johans gate 7
0154 Oslo

23 38 13 00http://www.kompetansenorge.no

Kompetanse Norge, direktoratet for kompetansepolitikk er underlagt Kunnskapsdepartementet, Vårt nasjonale oppdrag er å bidra til økt deltakelse i arbeids- og samfunnsliv.

Vi skal løfte og synliggjøre kompetansepolitikkens betydning for Norges utvikling. For å få til dette, samarbeider vi med partene i arbeidslivet, flere departementer, regionale og kommunale aktører, frivilligheten, og alle opplærings- og utdanningsinstitusjoner.

Følg saker fra Kompetanse Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kompetanse Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Kompetanse Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom