Scandza

Gårdsost fra Namdalen årets ostelansering!

Del

En helt ny ost med et helt unikt samarbeid har truffet forbruker rett i hjertet. Gårdsost fra Namdalen er årets største ostelansering. Gårdsost har også vunnet internasjonal annerkjennelse i Brussel.

-   Synnøve ønsker å bidra til vekst i det norske ostemarkdet, og med denne lansering ønsker vi også å sette fokus på melka vi har i osten og hvor den kommer fra, sier Line Jackson Ræstad, Markedssjef i Synnøve.

Osten er laget i samarbeide med Marit og Johnny på Ner-Brørs Gård og Mona Renate på Eid Gård. Den er laget med en helt ny ystekultur som gir en mye tydeligere smak, samtidig som den kan likes av både barn og voksne.

-   At vi har truffet med smaken viser salgstallene, men også annerkjennelsen fra stjernekokker i The International Taste Institute i Brussel. Dette viser at vi kan lage god ost i verdensklasse til helt vanlig folk, sier Jackson Ræstad

Gårdsost mottok i juni to stjerner fra Brussel. Dette er en ost som kan ta opp kampen mot import fra EU.

 -  Det er gledelig at vi har truffet så godt. Men vi ønsker at enda flere får smake denne gode osten. Vi har stor tro på at denne blir en vinner også fremover, sier Jackson Ræstad.

 Har solgt 105 tonn Gårdsost – største lansering innen gulost.

 -  Vi var største lansering totalt og det er veldig gøy. Vi er liten utfordrer som må tenke litt annerledes for å nå ut til forbruker. At så mange har prøvd osten og at gjenkjøpet er så bra som det er, er lovende. Det viser at det er plass til nye norske guloster i markedet, sier Jackson Ræstad

Les også:

https://www.synnove.no/fyldig-gardsost-fra-tronderkyr-i-namdalen/

https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/stjernedryss-over-gardsost-fra-namdalen?publisherId=17847473&releaseId=17909107

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Scandza

Scandza
Henrik Ibsens gate 60C
0255 Oslo

https://www.scandza.com/

Følg pressemeldinger fra Scandza

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Scandza på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Scandza