Grappa Musikkforlag AS

Frode Alnæs briljerer i bluesrockens verden

Del

«Mr. Walker» er ute i dag!

Foto: Pål Laukli
Foto: Pål Laukli

LYTT HER

Frode Alnæs er aktuell med andre singel fra hans kommende instrumentalalbum.

«Mr. Walker» er en klassisk gitar blues låt, med en egen vri. Det er kun Alnæs på to gitarer.  

- «Mr. Walker» er en instrumentallåt jeg skrev for mange år siden. Jeg har spilt den utrolig mye opp gjennom årene, både solo og med Dance With A Stranger. Låten har alltid vært en live-favoritt, men jeg har faktisk aldri gitt den ut tidligere, så nå var det på tide, sier Frode Alnæs.

«Mr. Walker» er andre singel fra albumet «Mine venner i nøden» som slippes 10. februar i år. Dette blir en ren instrumentalplate med kun Frode og hans gitarer.

Alnæs har markert seg som en av Norges fremste gitarister og låtskrivere gjennom flere tiår. I 2022 markerte han sitt 40 års jubileum som profesjonell musiker, artist og komponist, blant annet ved å spille inn dette instrumentalalbumet.

- Opp gjennom årene har jeg gitt ut en rekke plater, men jeg har faktisk til gode å gi ut et album med gitaren som eneste instrument, forteller Alnæs.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Pål Laukli
Foto: Pål Laukli
Last ned bilde
Cover: Frode Alnæs - Mr. Walker
Cover: Frode Alnæs - Mr. Walker
Last ned bilde

Lenker

Om Grappa Musikkforlag AS

Grappa Musikkforlag AS
Grappa Musikkforlag AS
Akersgata 7
0158 Oslo

23 35 80 00http://www.grappa.no/no

Grappa Musikkforlag A/S ble etablert i 1983 og er et av Norges største uavhengige plateselskap. I år 2023 har Grappa 40 års jubileum. 

Grappa Musikkforlag har gitt ut over fire tusen album spredt på ulike labler. Foruten Grappa som favner viser og pop, så utgis klassisk musikk på Simax Classics, folkemusikk og verdensmusikk på Heilo, blues og country på Blue Mood og jazz på Hubro.

Grappa samarbeider med Egmont Kids Media Nordic AS om utgivelse av barnemusikk gjennom Barneselskapet. Grappa samarbeider med Norsk Jazzforum om innspilling og utgivelse av norsk jazz på Odin. Grappa har også et tett samarbeide med Rune Grammofon og Drabant Music.

Følg pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Grappa Musikkforlag AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom