FINN.no

FINN har Norges beste omdømme

Del
I dag ble FINN kåret til selskapet med best omdømme i 2023. - Et godt omdømme er svært viktig for oss. Vi er glade og stolte over å vinne denne prisen, sier leder for FINN, Eddie Sjølie.
Eddie Sjølie, leder for FINN, mottar prisen for Norges beste omdømme 2023 fra Apelands Miriam Gressli Edvardsen.
Eddie Sjølie, leder for FINN, mottar prisen for Norges beste omdømme 2023 fra Apelands Miriam Gressli Edvardsen.

Innovativ og bærekraftig tjeneste

Etter flere år i toppsjiktet får FINN, Norges største markedsplass, igjen landets høyeste omdømmescore i kommunikasjonsbyrået Apelands omdømmemåling. Scoren viser om folk stoler på, liker og er imponert over et selskap.  

Administrerende direktør Ole Christian Apeland i Apeland, mener FINN har en unik posisjon som en innovativ og bærekraftig forbrukertjeneste i stadig utvikling. FINN-leder Eddie Sjølie er glad for at nettopp disse områdene blir fremhevet.

-  Å vinne denne målingen er et bevis på at vi lykkes med å levere et godt produkt til norske forbrukere, og at vi anses som et selskap som gjør mye riktig både eksternt og internt. Vi i FINN går på jobb for å gjøre en forskjell og vi utfordrer oss selv for å stadig bli bedre. Som Norges største markedsplass har de aller fleste nordmenn et forhold til FINN og dette innebærer et ansvar alle som jobber her kjenner på, sier Sjølie.

En markedsplass for alle 

Et av FINNs store mål er å bidra til sirkulærøkonomi ved å få forbrukere til å velge brukt fremfor nytt og vi ønsker å gjøre det trygt og enkelt å ta bærekraftige valg. Som et eksempel på dette har vi lansert produktet Fiks ferdig, der du kan handle trygt på Torget med vår løsning for betaling og frakt, forteller FINN-lederen.

- Godt over en million kjøp har blitt gjort med Fiks ferdig siden tjenesten kom på plass for et år siden og det er svært hyggelig å se. Vi ønsker også å være der når du skal kjøpe hjemmet ditt, finne drømmejobben, kjøpe deg ny bil eller bestille deg en ferie. FINN ønsker å tilrettelegge for en best mulig markedsplass når det gjelder alle disse valgene, og etterstreber å stadig utvikle og optimalisere produktene og de ulike markedsplassene, sier Sjølie.

Ifølge Apeland får ikke bare FINN den høyeste emosjonelle scoren, men scorer også best på omdømmedriverne ledelse, klima, etikk og opplevd verdi for pengene.

De store tallene om FINN (tall fra 2022)

  • 3,4 millioner FINN-brukere
  • 51 timer brukte hver FINN-bruker på markedsplassene 
  • 474 millioner søk 
  • 23 millioner annonser

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Eddie Sjølie, leder for FINN, mottar prisen for Norges beste omdømme 2023 fra Apelands Miriam Gressli Edvardsen.
Eddie Sjølie, leder for FINN, mottar prisen for Norges beste omdømme 2023 fra Apelands Miriam Gressli Edvardsen.
Last ned bilde

Om FINN.no

FINN.no
FINN.no
Grensen 5-7
0159 Oslo

+47 22 86 44 10http://www.finn.no

Vi er der for deg når du skal selge boligen din, når du er på jakt etter en pent brukt sofa, når du er moden for et karriereskift, hvis du finner ut at du vil bytte bil, reise på ferie eller leie hytte til påsken; vi er der for de fleste anledninger. 

FINN er Norges største markedsplass, og skal du kjøpe eller selge, stort eller smått, så er FINN stedet. 

Vil du vite mer om menneskene bak produktet FINN, og litt om hva vi driver med, så besøk oss gjerne på vår inspirasjons- og innholdsside FINNspirasjon, eller på Jobbifinn.finn.no.

Følg pressemeldinger fra FINN.no

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra FINN.no på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra FINN.no

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom