Bauer Media AS

Finn Bjelke med egen radiokanal

Del

Finn Bjelke har siden han var guttunge opparbeidet seg en mektig platesamling bestående av flere tusen LP-er, singler og CD-er. Nå har han gått igjennom hele samlingen sin og plukket ut kremen av det beste han har i hyllene og laget radiokanal av det hele.

Radiokanalen har fått det klingende navnet Bjelkes Jukebox og inneholder sanger fra 50-tallet til i dag. Radiokanalen ligger på nett og kan i praksis høres over hele verden.

­- Målet er at Bjelkes Jukebox skal være et overflødighetshorn av musikk fra alle sjangre. Fra country til prog, via mainstream pop/rock og listetravere, sier den erfarne musikkjournalisten og programlederen Finn Bjelke.

Radiokanalen er et sideprosjekt i tillegg til hans vanlige jobb i Radio Vinyl, der han har jobbet siden han sluttet i NRK sommeren for to år siden.

Bjelkes platesamling framstår som noe schizofren og slik skal også radiokanalen være.

- Felles for alle sangene er at jeg oppfatter dem som «gode sanger». Utover det er det ikke annet kriterie for å bli spilt på kanalen, sier Bjelke.

Bjelkes Jukebox skal også sende serier om artister og epoker som har vært viktige musikkhisoirisk. Han trekker fram historien om Motown og en seire om geniet Bowiet som eksempler på det.

Bjelkes Jukebox kan høres døgnet rundt via appen til Radio Vinyl eller på nett: https://radioplay.no/vinyl-bjelkes-jukebox/

Ta gjerne kontakt med Finn Bjelke på finn.bjelke@bauermedia.no eller Arne Sandvik, asa@bauermedia.no i forbindelse med Bjelkes Jukebox.

Nøkkelord

Bilder

Om Bauer Media AS

Bauer Media AS
Bauer Media AS
Jernbanetorget 4A
0154 OSLO

22023200https://www.bauermedia.no/

Bauer Media Norge driver de riksdekkende reklamefinansierte radiokanalene Radio Norge, Radio Rock, Radio Topp 40, Radio Vinyl, Radio Norsk Pop, P24-7 MIX og Radio KISS. Vi har 1.6 millioner lyttere i uken. Selskapet har ca. 60 ansatte i Bergen og Oslo, med samarbeidspartnere over hele verden.

Følg saker fra Bauer Media AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bauer Media AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Bauer Media AS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom