Forsvarets forskningsinstitutt (FFI)

FFI inviterer til rapportlansering

Del

Fredag 8. februar presenterer vi rapporten «Hvordan styrke forsvaret av Norge? Et innspill til ny langtidsplan (2021–2024)» i et frokostmøte i Oslo Militære Samfunds lokaler.

Illustrasjonsforo: Forsvaret.
Illustrasjonsforo: Forsvaret.

I september 2018 fikk FFI i oppdrag fra Forsvarsdepartementet å «synliggjøre hvilke muligheter regjeringen har for å videreutvikle Forsvaret». Fredag 8. februar er instituttets svar klart, og FFI-rapporten som gir innspill til ny langtidsplan presenteres. 

Det blir satt av tid til intervjuer med pressen i etterkant av arrangementet.

Arrangementet krever påmelding: Gå til påmeldingsside

HVOR:
Oslo Militære Samfunds lokaler
Myntgata 3, 0151 Oslo

NÅR:
Fredag 8. februar 2019 kl. 9.00–11.00
Registrering og frokost fra og med 8.30

Det er også mulig å følge med på arrangementet via streaming på FFIs Facebookside: https://www.facebook.com/forsvaretsforskningsinstitutt

Nøkkelord

Kontakter

Ved spørsmål, kontakt Kommunikasjonsenheten på 6380 7130.

Bilder

Illustrasjonsforo: Forsvaret.
Illustrasjonsforo: Forsvaret.
Last ned bilde

Lenker

Om Forsvarets forskningsinstitutt (FFI)

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI)
Forsvarets forskningsinstitutt (FFI)
Instituttveien 20
2007 Kjeller

​63 80 70 70http://www.ffi.no

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) er forsvarssektorens sentrale forskningsinstitusjon og har som formål å drive anvendt forskning og utvikling for forsvarssektorens behov. Instituttet skal gi råd om muligheter og utfordringer knyttet til framskaffelse og bruk av militært materiell. Når det er nødvendig skal instituttet også utvikle nye løsninger. Dette gjør FFI med innsikt i grunnleggende teknologier og forståelse av den sikkerhetspolitiske situasjonen, de oppgavene Forsvaret må løse og de sikkerhetsutfordringer det sivile samfunnet har.

Følg saker fra Forsvarets forskningsinstitutt (FFI)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Forsvarets forskningsinstitutt (FFI)

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom