NHO Mat og Drikke

Enighet etter meklingen på overenskomsten for dyrepleiere og klinikkassistenter

Del

Etter mekling på overtid ble det natt til torsdag 21. januar enighet mellom NHO Mat og Drikke og Fagforbundet om overenskomst 521 – Dyrepleiere og klinikkassistenter.

Partene møttes hos Riksmekleren onsdag 20. januar. Fagforbundet hadde i forkant meldt plassfratredelse for om lag 44 ansatte på seks ulike dyreklinikker. – Vi er tilfredse med ha kommet frem til en løsning, sier Caroline L. Weedon Heide, forhandlingsleder for NHO Mat og Drikke.

I tillegg til økonomiske reguleringer ble det avtalt et utvalgsarbeid, felles opplæring på forståelse av overenskomsten, samt tekstmessige endringer i enkelte av bestemmelsene.

Mer informasjon finnes på NHO Mat og Drikkes nettsider

Kontakter

For mer informasjon, ta kontakt med Ingunn S. Eriksen, kommdir. NHO Mat og Drikke, 48137234/ingunn.eriksen@nhomd.no

Om NHO Mat og Drikke

NHO Mat og Drikke
NHO Mat og Drikke
Middelthuns gate 27
0368 Oslo

23 08 86 80http://www.nhomd.no

NHO Mat og Drikke er en medlemsstyrt og partipolitisk uavhengig arbeidsgiver- og næringspolitisk organisasjon for bedrifter i mat-, drikke- og bionæringen. Foreningen ble etablert i 2015 etter en sammenslåing av de to organisasjonene NHO Mat og Landbruk og tidligere NHO Mat og Drikke.

NHO Mat og Drikke organiserer mer enn 1.800 virksomheter over hele Norge. Medlemsbedriftene sysselsetter nærmere 40.000 ansatte og arbeider innenfor mat- og drikkeproduksjon, skogbruk og tjenesteyting. 

NHO Mat og Drikke ivaretar medlemsbedriftenes behov for forutsigbare og konkurransedyktige politiske rammevilkår overfor nasjonale politiske myndigheter og internasjonale organer som EU og WTO. I tillegg ivaretar NHO Mat og Drikke medlemsbedriftenes interesser i de årlige tarifforhandlingene og gjennom det løpende arbeidet med lokale forhandlinger, tvistebehandlinger, juridisk rådgivning, bistand i enkeltsaker og kompetanseutvikling.

Følg pressemeldinger fra NHO Mat og Drikke

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NHO Mat og Drikke på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NHO Mat og Drikke

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom