Eidesvik Offshore ASA

Eidesvik Offshore rapporterer sterkt Q3 resultat

Del

Eidesvik Offshore har publisert resultatene for Q3 2022. Selskapets inntekter var 190,4 MNOK, noe som gjør perioden til det andre kvartalet på rad med et inntektsnivå som ikke er sett siden 2016.

Inntektene representerer en økning på 9% sammenlignet med tredje kvartal 2021. EBITDA økte med 12% til 91,0 MNOK mot 81,5 MNOK for samme periode i fjor. Driftsresultatet endte på 262,9 MNOK, en økning fra 1,0 MNOK i tredje kvartal 2021.

Gjennom perioden økte Eidesvik selskapets backlog betydelig gjennom signering av flere langtidskontrakter med en estimert verdi på 690 MNOK. Ved slutten av kvartalet var Eidesviks totale backlog på 1 486 MNOK.

Eidesvik leverte også et solid operasjonelt resultat med over 99% teknisk oppetid, 0 fraværsskader og en flåteutnyttelse på 95 %.

- Jeg er veldig fornøyd med prestasjonene våre dette kvartalet. Økningen av omsetningen ble støttet av en positiv utvikling i markedsdriverne og aktivitetsnivået innenfor våre ulike segment, samt solide driftsleveranser, sier administrerende direktør i Eidesvik Offshore, Gitte Gard Talmo.

Positive markedsutsikter

Totalt sett er markedsutsiktene positive innenfor alle Eidesviks segmenter. Høy oljepris, stødige prognoser for riggaktiviteten og et høyt aktivitetsnivå i olje & gass og fornybarmarkedene er forventet å gi en fortsatt høy aktivitet for selskapet. Videre fortsetter Eidesvik utviklingen av strategiske prosjekter for klimavennlig shipping for å sikre selskapets nåværende og framtidige konkuranseevne.

-   Flåten vår scorer veldig høyt innen miljøteknologi, noe som har bidratt til de siste kontraktsigneringene til solid prising. Eidesvik vil fortette å utforske og investere i nye teknologier og alternative drivstoffløsninger sammen med våre kunder og leverandører, sier Talmo.

 Kontakter:

CEO Gitte Gard Talmo (+47 915 23 245)
CFO Helga Cotgrove (+47 90735 246)

Bilde, fra venstre: CFO i Eidesvik Offshore, Helga Cotgrove og CEO i Eidesvik Offshore, Gitte Gard Talmo.

Kontakter

Bilder

Om Eidesvik Offshore ASA

Eidesvik Offshore ASA
Eidesvik Offshore ASA
Vestvikvegen 1
5443 Bømlo

Følg pressemeldinger fra Eidesvik Offshore ASA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Eidesvik Offshore ASA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Eidesvik Offshore ASA

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom