PSA Norge

DS viser elektrisk supersport-SUV

Del

DS Aero Sport Lounge er en ny tolkning av elektrisk SUV. Ekstreme interiørdetaljer, materialvalg og design gjør dette til en svært i øyenfallende bil.

DS Aero Sport Lounge er en konseptbil, og viser tydelig hvilken vei DS beveger seg. Dashbordet og setene er blant annet kledd i mosaikk laget av halmstrå! I tillegg er interiøret utformet i hardt vevet sateng. Den kupéformede SUV-modellen har også LED-lys utformet som en tredimensjonal veving.

Videre skal bilen tilby en enestående komfort for alle passasjerer. Enorme ytelser hører også med i en fremtidig elektrisk bil.

DS Aero Sport Lounge er 5 meter lang, og selv om taket buer nedover for å gi en aerodynamisk kupédesign, blir det god plass innvendig. Felgene er på 23-tommer og bilen lever samlet 680 elektriske hestekrefter. Dette er koblet til et batteri på 110 kWt. Rekkevidde i henhold til WLTP blir 650 kilometer. 0 til 100 går unna på 2,8 sekunder.

Dette nivået for ytelser er en arv fra fjorårets seier i Formula E.

Store skjermer er ikke lenger den eneste løsningen. I denne bilen har alle passasjerer hver sin skjerm, hvor de kan betjene egne innstillinger. I tillegg finnes et system fra Ultraleap som gjør det mulig å registrere bevegelser med hendene i løse luften. Sensorer registrer bevegelse og små ultralydhøyttalere skaper en oppfatning av berøring. Informasjonen projiseres i frontruten.

IRIS, DS Aero Sport Lounges kunstige intelligens, gjør at mange funksjoner også kan betjenes med stemmen.

Luksus og banebrytende materialer er påfallende i den bilen. Dashbordet og baksiden av setene er kledd med halmstrå. Halmstrå er et naturlig materiale og blir til et kvalitetsmateriale takket være kompetansen til kreative håndverkere. Setene har en svært tett satengveving, noe som skal gi en eksepsjonell sittekomfort. Teknikken gir også unik styrke og mykhet.

I dørene har den et flettet og gjennomsiktig mikrofibermateriale som gir lys inn i kupéen.

Konseptbilen DS Aero Sport Lounge vises på bilmesse i Genève til uken.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om PSA Norge

PSA Norge
PSA Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

67 92 60 00

Følg saker fra PSA Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra PSA Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra PSA Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom