deLillos kickstarter året med ny singel!

Del

deLillos slipper den fengende singelen "1993" i dag.

Foto: Veronica van Groningen
Foto: Veronica van Groningen

Hør "1993" her

"1993" er siste singel ut fra det kommende albumet "Evige Dager". I låten synger Lars Lundevall om turnéer på 90 tallet som aldri tok slutt.

"Som ferskt deLillos-medlem ble jeg kastet inn i dette jeg opplevde som "evige dager". Nå i ettertid har det fått meg til å tenke at skjebnen bød på en magisk vending. Og i denne sangen synges det: "tenk at jeg fikk være med, i 1993". – Lars Lundevall

"Evige dager" blir bandets nittende studioalbum som slippes 21. januar.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Veronica van Groningen
Foto: Veronica van Groningen
Last ned bilde
Last ned bilde

Lenker

Om Drabant Music

Drabant Music
Drabant Music
Akersgaten 7
0158 Oslo

http://www.drabantmusic.no

Jeg tror ikke på sjangere, jeg tror på musikk som har et punkt hvor du treffer et annet menneske. (Ole Paus)

Vi representerer deLillos, CC Cowboys, Oslo Ess, The Dogs, Ole Paus, Savoy, Anja Garbarek, Ida Jenshus, Inge Bremnes, Knut Anders Sørum, Magne Furuholmen, Anna Kajander, Temporary, Marianne Sveen, Raga Rockers, Michael Krohn, Lila, Falkevik, Viktor Wilhelmsen, Tommy Tokyo, WE, Rokusho, Narum, Casa Murilo, Munroe / Knutsen, Waaktaar & Zoe, The Sleepends, Beckstrøm Kvartett, Ingrid Lovise, Trang Fødsel, Zuma, Pine Lake, daelen, Follow That Dream, The Contenders og 4ETG. 

Følg pressemeldinger fra Drabant Music

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Drabant Music på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Drabant Music

The Dogs - "Melt" ute i dag!17.12.2021 09:52:35 CET | Pressemelding

The Dogs skrur opp alt på alle kanaler, teamer opp med stjerneprodusent og viser muskler på sin første singel fra deres neste album "El Verdugo" som kommer 4.mars 2022. Hør "Melt" her Da The Dogs skulle i studio for å spille inn sitt 10. studioalbum var deres største ønske å få med stjerneprodusent Chips Kiesby fra Sverige (Hellacopters, Nomads Thåström, Sahara Hotnights etc etc) i sjefsstolen. Ønske ble innvilget og her får vi første smak av samarbeidet. "Melt" er en klassisk Dogslåt med alle ingredienser fansen kan ønske seg, som både sparker bak- og fremover i bandets historie, samtidig som det tar produksjonen til et helt nytt nivå. - "Vi hadde jo store forhåpninger til denne innspillingen da vi følte låtmaterialet satt som ei kule, men at samarbeidet med Chips skulle vise seg å funkere så innihelvette bra ble jo en bonus oppå bonusen! Fyttigrisen som vi gleder oss til å få dette ut! Beste skiva til nå!" - The Dogs

Michael Krohn med nytt, gammelt album!26.11.2021 10:00:00 CET | Pressemelding

Michael Krohn slipper Raga-albumet "Rock´n´Roll Party" i ny drakt! Albumets tittel er kortet ned til "Party", og er ifølge Krohn mye nærmere det han hadde sett for seg da plata kom ut første gang. Hør albumet her - "Rock´n´Roll Party" er Raga-albumet som ikke burde vært gitt ut i sin daværende form. Bortsett fra et par låter er det en skive som ikke var ferdig modnet. Dette har irritert meg i ettertid da jeg hadde høye forhåpninger som ikke ble innfridd. Jeg har derfor spilt inn hele albumet på nytt og synes nå at det har fått et helhetlig uttrykk, med en blanding av syntetisk ny-veiv og skitten blues, som understreker de dekadente tekstene på en troverdig måte. Det nye coveret er også mye bedre enn det opprinnelige. Jeg tør påstå at denne skiva har et særpreg som er unikt." - Michael Krohn Han går nå veien som soloartist og i dag slipper han sitt andre album i år!

Knut Anders Sørum med "Jul"26.11.2021 08:54:22 CET | Pressemelding

Julen har alltid vært viktig for Knut Anders Sørum og nå har han skrevet helt nye låter til årstiden. Vi er nok flere som har ventet på et julealbum fra Knut Anders og i dag kan du altså høre albumet "Jul" overalt. Hør "Jul" her Tematisk ligger de fleste sangene tett opp til vår egen tid og på typisk "Sørum-vis" tar han oss igjennom sine betraktninger rundt tvil, tro, savn og glede i juletiden med sin særegne kombinasjon av soulmusikk og visetradisjon. Selvfølgelig, som alltid, på sitt eget språk, totendialekt. I den funky låta "Tanker rundt ei krybbe" stiller Sørum store spørsmål rundt troverdigheten til juleevangeliet, men på Josef 17 år forestiller han seg at han går i de samme skoene til den unge mannen som hadde oppgaven med å lose den høygravide Maria trygt til Betlehem. Hva ville han si til forloveden sin når det stormer som værst? - "Endeløs verdi" er en historie som sammenligner dagens flyktningsituasjon med de reisende i juleevangeliet for 2000 år siden og i låta "Kæn vi feir

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom