Codan Forsikring

Codan/Trygg-Hansas halvårsregnskap for 2017

Del

Sterkt halvårsresultat for Codan/Trygg-Hansa.

En kort oppsummering av Codan/Trygg-Hansas halvårsresultat for 2017:

• Netto premieinntekt var på 1.064 millioner britiske pund (GBP) i Skandinavia (H1 2016: 965 millioner GBP rapportert), som tilsvarer en økning på 1% i fast valuta sammenlignet med samme periode i fjor.

• Underwritingresultatet i første halvår 2017 var på 162 millioner GBP (H1 2016: 96 millioner GBP).

• Combined Operating Ratio (COR) var på 81,9% (H1 2016: 88,5%) i henhold til britisk anvendelse av internasjonale regnskapsstandarder (IFRS).


RSA Groups samlede halvårsresultat, inklusive det skandinaviske resultatet, er tilgjengelig på RSAs Investor Relations-site: https://www.rsagroup.com/news/press-releases/2016/2016-interim-results-for-rsa-group-plc-making-excellent-progress/

Nøkkelord

Kontakter

Om Codan Forsikring

Codan Forsikring
Verkstedveien 3
0277 Oslo

06300http://www.codanforsikring.no

Codan Forsikring er en totalleverandør av skadeforsikringer til privatpersoner og næringsliv i Norge. Vi selger forsikringer innen primærområdene bil, hus, innbo og reise. Innenfor næring dekker Codan Forsikring hele bedriftens forsikringsbehov.

I Norge er vi 250 ansatte og ledes av Stefan Langva, Administrerende direktør.

Sammen med Trygg-Hansa i Sverige og Codan i Danmark er vi et av Skandinavias største forsikringsselskap. Codan eies av RSA Group, ett av verdens ledende multinasjonale forsikringsselskaper med 9 millioner kunder i mer enn 100 land.

Følg pressemeldinger fra Codan Forsikring

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Codan Forsikring på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Codan Forsikring

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom