Drabant Music

CC Cowboys fortsetter jubileet med nytt album i dag!

Del
Foto: André Løyning
Foto: André Løyning

Hør splitter nye Elsket for alltid her!

Etter å ha turnert uten å ha tatt en pust i bakken i over 17 år, ble 2019 et velfortjent hvileår for bandet. Et år som ble brukt til å stoppe opp og ta innover seg hvor de har vært, hva de har gjort, få hverandre litt på avstand, og jobbe med nye idéer. Dette har kulminert i Elsket for alltid.

Dette er ikke en hvilken som helst albumutgivelse, for denne plata er intet mindre enn en feiring av CC Cowboys sine vanvittige 30 år i norsk musikk. Fra «Harry» til «Kom deg løs» har CC Cowboys skapt norsk musikkhistorie gang på gang siden 1990. Derfor er 2020 ekstra spesielt.

Elsket for alltid inneholder ti nye CC Cowboys-låter med musikalsk bredde som er garantert å tilfredsstille kjernefansen samt nye lyttere. Med allerede populære låter som nevnte «Kom deg løs», samt «Våre liv» og «Nå tar vi vare på hverandre», er dette en samling sanger hvor gutta høres bedre ut enn noensinne. Dette er en plate som oser av vitalitet, kjærlighet, og kvalitet.

I 2020 har CC Cowboys også gitt ut en grandios jubileumsboks med alle de tidligere albumene i katalogen deres i remastret prakt, samt et helt nytt livealbum - Athletic Sound Live-Session. I år skulle bandet egentlig også legge ut på deres største turné noensinne, og akkurat det kan du være sikker på at de kommer til å ta igjen senere.

– CC Cowboys er et band som har hatt en høy marsjfart - lenge. Og vi gir oss aldri, sier Magnus Grønneberg.

Kontakter

Bilder

Foto: André Løyning
Foto: André Løyning
Last ned bilde
Foto: André Løyning
Foto: André Løyning
Last ned bilde
Albumcoveret til Elsket for alltid
Albumcoveret til Elsket for alltid
Last ned bilde

Om Drabant Music

Drabant Music
Drabant Music
Akersgaten 7
0158 Oslo

http://www.drabantmusic.no

Jeg tror ikke på sjangere, jeg tror på musikk som har et punkt hvor du treffer et annet menneske. (Ole Paus)

Vi representerer deLillos, CC Cowboys, Oslo Ess, The Dogs, Ole Paus, Savoy, Anja Garbarek, Ida Jenshus, Inge Bremnes, Knut Anders Sørum, Magne Furuholmen, Anna Kajander, Temporary, Marianne Sveen, Raga Rockers, Michael Krohn, Lila, Falkevik, Viktor Wilhelmsen, Tommy Tokyo, WE, Rokusho, Narum, Casa Murilo, Munroe / Knutsen, Waaktaar & Zoe, The Sleepends, Beckstrøm Kvartett, Ingrid Lovise, Trang Fødsel, Zuma, Pine Lake, daelen, Follow That Dream, The Contenders og 4ETG. 

Følg saker fra Drabant Music

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Drabant Music på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Drabant Music

Shaun Bartlett er ute med singelen "The Rising"6.11.2020 08:30:00 CETPressemelding

Den hardtarbeidende norsk-britiske artisten, produsenten og labelmanageren Shaun Bartlett er ute med singelen "The Rising" i dag, som er første singel fra hans kommende album "Roots and Veins" som slippes 12.03.21. Hør "The Rising" her The Rising er et behagelig laidback spor, budbringer av kun gode vibber og verdt ventetiden for de som har ventet tålmodig siden forrige album Green Means Walk Red Means Run (2014). Det fengende nylonstrenger-riffet kombinert med Bartletts øre for melodier og øye for lyriske detaljer inviterer lytteren til å bli med på hele turen fra første sekund. Låtas filosofi om å ikke gi opp når ting ikke går som planlagt er noe artisten lever etter selv. Albumet “Roots and Veins” slippes nemlig sammen med en film som ble til på en langtur i fjellheimen i sommer. Da covid-19 entret scenen sammen med alle avbestillingene, pakket Shaun ryggsekken og satte kursen mot fjellet der han la opp en rute og spilte inn filmen. Omgitt av et naturskjønt bakteppe av fjelltopper o

Temporary er ute «Familiar Part»30.10.2020 09:10:23 CETPressemelding

Årets fjerde Temporary-låt er ute nå, og er et dypdykk i selve essensen av duoens ærlige, dystre og melankolske utrykk. Hør «Familiar Part» her! – Å lage denne låten var svært givende for oss. Hele prosessen føltes veldig riktig, som gjorde at vi fant både tekst og form ganske umiddelbart. Jeg tror det har mye å gjøre med at vi begge er komfortable med det landskapet den beveger seg i, forteller Jonas Peitersen i Temporary om den nye singelen. På «Familiar Part» har Temporary klart å finne en nerve ved at de bestemt jobbet for å ikke unødig komplisere eller overtenke hvordan sluttresultatet skulle bli. Den ferdige singelen - bestående av tre klokkerene vokaler, varm gitar, og enkelt pianospill dreid rundt en utsøkt melodi - er spilt inn i én take. Dette har resultert i én av de aller fineste sangene Temporary slipper til nå, spesielt siden Jonas og Mikael har villet vente med å gi den ut til høsten for alvor kom, ettersom årstidens sinnsstemning matcher «Familiar Part» perfekt. Singele

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom