Leading Web Solutions

Bruk leiebil i det nye året

Del

Vi starter det nye året med nye restriksjoner i forbindelse med korona. Det er usikkerhet om hvor lenge de vil vare, og det er en mulighet for at munnbind forblir påbudt på offentlig transport i mange land også til sommeren. Da kan det å reise med egen kohort i en leiebil være en god løsning. Derfor kan det være lurt å tenke på leiebil til sommerferien allerede nå.

TRYGG FERIETUR: Med leiebil kan du holde deg til din egen kohort. Foto: Istockphoto
TRYGG FERIETUR: Med leiebil kan du holde deg til din egen kohort. Foto: Istockphoto

Unngå folkemengder

Med vaksinering i gang i mange land er det håp om at sommerferien i år kan bli litt mer vanlig enn i fjor. Samtidig har mange byer i Norge og andre land innført påbud om munnbind på offentlig transport, og det er generelt oppfordret til å unngå store folkemengder.

Reiselivet har vært underlagt strenge restriksjoner for smittevern i det meste av 2020. Gjennom året var det en sterk nedgang i reiseaktivitet, både på bedriftsmarkedet og på privatmarkedet.

Dette merket også leiebilbransjen godt. Mange firmaer, både store og små, innen leiebilbransjen slet hardt gjennom fjoråret. Samtidig var de var raskt ute med å innføre ekstra hygienetiltak for å sikre at utleiebilene skulle være trygge.

Egen kohort i leiebilen

Det viktigste tiltaket for å unngå smitte er fortsatt å holde avstand til alle man ikke er i kohort med. Det betyr at på offentlig transport må man holde god avstand, og bruke munnbind.

Hvis man leier bil alene eller sammen med familien unngår man de store folkemengdene på offentlig transport. I leiebilen er man alene, eller sammen med andre i sin egen kohort.

Fleksibel ferie

Med en leiebil har du dessuten full fleksibilitet. Du kan kjøre akkurat dit du vil. Dermed kan du unngå steder med store folkemengder, og heller lete fram avsidesliggende perler på egenhånd.

Uansett hvordan sommeren blir, så må vi regne med at det fortsatt kan være påbud om munnbind på offentlig transport i mange land. Da vil det være befriende å hente ut en leiebil, ta av munnbindet og nyte friheten på en trygg måte.

Bestill tidlig

Det lønner seg alltid å bestille leiebil så tidlig som mulig. Da får du som regel best pris, og det er størst utvalg av biler.

På nettsiden Leiebilguiden.no finner du oversikt over en rekke bilutleiefirmaer. Der kan du også raskt sammenligne priser fra utleierne, og dermed sikre deg den aller beste prisen. Nettsiden tilbyr bilutleie i Norge, Europa og store deler av verden for øvrig.

Avbestilling

Myndighetene kan ikke med sikkerhet si hvordan korona-hverdagen vil se ut når vi kommer til sommeren 2021. Likevel lover de at det er håp om et lys i tunnelen. Vaksinasjon er godt i gang mange steder i verden. Samtidig kan det for noen føles litt usikkert å planlegge sommeren nå, men kanskje er det et lyspunkt som trengs i en ellers mørk korona-vinter?

I de fleste tilfeller går det greit å endre eller avbestille leiebilen inntil kort tid før utleie. Dermed kan du trygt planlegge ferien nå, og ta endringene på strak arm dersom de kommer.

Sjekk avbestillingsvilkårene for firmaet du leier hos. Det kan også lønne seg å betale billeien med kredittkort, og dermed ha mulighet for å benytte forsikringer som ligger i kortet ditt.

Bilder

TRYGG FERIETUR: Med leiebil kan du holde deg til din egen kohort. Foto: Istockphoto
TRYGG FERIETUR: Med leiebil kan du holde deg til din egen kohort. Foto: Istockphoto
Last ned bilde

Om Leading Web Solutions

Leading Web Solutions
Leading Web Solutions
Hulda Garborgsvei 13
4020 Stavanger

968 10 523https://leadingwebsolutions.com

Leading Web Solutions publiserer innhold rettet mot leiebil, privatøkonomi og lånebransjen.

 

Følg saker fra Leading Web Solutions

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Leading Web Solutions på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Leading Web Solutions

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom