Leading Web Solutions

Med leiebil kan du oppleve ytterpunktene i Norge

Del
Norge er et langstrakt land, så det kan være utfordrende å få med seg attraksjoner som ligger i ulike deler av landet. Med smart planlegging og leiebil trenger likevel ikke geografien å stå i veien for å nå alle opplevelsene du ønsker.
Hvis du kombinerer fly og leiebil kan du lett oppleve ytterpunktene i Norge i løpet av ferien, uten å kjøre 2518 km. Foto: Istockphoto.
Hvis du kombinerer fly og leiebil kan du lett oppleve ytterpunktene i Norge i løpet av ferien, uten å kjøre 2518 km. Foto: Istockphoto.

Planlegg på forhånd

For å få mest mulig ut av feriedagene er det en fordel å planlegge reiseruten på forhånd. Når du bestiller leiebil i god tid får du både den beste prisen, og det beste utvalget.

Hvis du skal nå ytterpunktene i landet er det ofte nødvendig å fly til nærmeste by, og leie en bil der. Å hente og leverer bilen på flyplassen er enkelt, og effektivt tidsmessig.

Ofte kan det imidlertid lønne seg økonomisk å leie bil et annet sted enn på flyplassen. Det er fordi leiebilfirmaer ofte betaler dyr leie for å være til stede på flyplasser. Dersom du har tid til det, kan det derfor være smart å ta en flybuss til et sted hvor du kan leie bil. Dette avhenger av tilbudet på det enkelte stedet, og av prisene for å reise med flybuss. Derfor er dette noe du bør sjekke for hver enkelt flyplass.

Helt i nord

Norges nordligste landsdel har en rekke severdigheter og fantastisk landskap å by på. Ved å bruke leiebil kan du nå akkurat det du ønsker, selv om avstandene er store.

Hvis du flyr til Tromsø kan det for eksempel være spennende å starte ferien med et besøk til Polaria.

Det er et aktivitetssenter for hele familien. Der finnes det seler, og besøkende har mulighet til å være med å mate dem. Det er også akvarier der med planter, fisker og dyr fra havet. I tillegg finnes en panoramakino hvor det vises imponerende naturfilmer.

Du kan finne mer informasjon, og forhåndsbestille billetter, på nettsiden deres, Polaria.no.

Når det gjelder ytterpunktene i Norge kommer man ikke utenom Nordkapp. Det er et sted som er både imponerende, fengslende og romantisk.

Du kan kjøre dit og oppleve stedet på egenhånd. Det er også mulig å bli med på en båttur, eller andre arrangerte aktiviteter der. Du finner informasjon og tidsplaner på nettsiden Nordkapp.no

Helt i sør

Når du er ferdig i nord, kan du levere leiebilen og fly til annet ytterpunkt. Da er Lindesnes et naturlig valg.

Du kan selvfølgelig kjøre hele strekningen, hvis du har godt tid. Det er 1676 km i luftlinje mellom Nordkapp og Lindesnes. Langs vei er avstanden hele 2518 kilometer.

På Lindesnes finner du Norges eldste fyr, i tillegg til at det er det sydligste punktet på fastlandet i Norge. Fyret huser både museum og et serveringssted.

Lindesnes fyr tilbyr også overnatting. Det er imidlertid et populært sted, så det lønner seg å sjekke tilgjengeligheten for det i god tid. Men dersom det er fullt finnes det også mange andre gode alternativer for overnatting i nærheten.

På Sørlandet er det også gode muligheter for å bade, både fra strender og svaberg. Du finner mer informasjon om Lindesnes og hele Sørlandet på nettstedet Visitsorlandet.com. 

Slik finner du den beste leiebilen

Når du skal velge leiebil er det viktig å tenke over behovene du har. Hvor mange skal være med, trenger dere å ha plass til mye utstyr, eller ønsker du å leie en liten og drivstoffeffektiv bil?

Dersom du går inn på nettsidene til Leiebilguiden.no kan du raskt søke deg fram til nettopp den bilen som passer deg. Der tilbys leiebiler både i Norge og utlandet. Leier du bil der får du dessuten alle nødvendige forsikringer med i prisen, samt ubegrenset kjørelengde på de fleste steder.

Så da er det bare å ta alle avstikkerne du får lyst til, enten du er i nord eller sør.

Bilder

Hvis du kombinerer fly og leiebil kan du lett oppleve ytterpunktene i Norge i løpet av ferien, uten å kjøre 2518 km. Foto: Istockphoto.
Hvis du kombinerer fly og leiebil kan du lett oppleve ytterpunktene i Norge i løpet av ferien, uten å kjøre 2518 km. Foto: Istockphoto.
Last ned bilde

Om Leading Web Solutions

Leading Web Solutions
Leading Web Solutions
Hulda Garborgsvei 13
4020 Stavanger

968 10 523https://leadingwebsolutions.com

Leading Web Solutions publiserer innhold rettet mot leiebil, privatøkonomi og lånebransjen.

 

Følg pressemeldinger fra Leading Web Solutions

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Leading Web Solutions på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Leading Web Solutions

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye