Bauer Media AS

Brit Awards på norsk radio

Del

Topp 40 har sikret seg de eksklusive rettighetene til den prestisjefylte prisutdelingen.

Brit Awards, Englands årlige musikkprisutdeling, blir i år også sendt i på radio i Norge. Det er radiostasjonen Topp 40 som sender den prestisjetunge prisutdelingen på lufta. Topp 40 har fått de eksklusive rettighetene sammen med resten av Bauer Medias radiostasjoner i Europa.

Blant artistene som dukker opp i løpet av showet er Adele, Anne-Marie, KSI, Digital Farm Animals, Ed Sheeran, Holly Humberstone, Liam Gallagher, Little Simz og Sam Fender.

Program- og musikksjef for Topp 40, Sverre Vedal, sier dette er den viktigste musikkhendelsen i Europa i 2022.

– Jeg er stolt og glad for at vi kan dele dette strålende arrangementet med lyttere her i Norge. Det blir et forrykende show stappfullt av kvalitetsmusikk og artister, sier Vedal, som lover at også høydepunkter fra stjernenes intervjuer skal nå de norske lytterne.

Dette er den 45. gangen Brit Awards arrangeres. En av de mestvinnende artistene i prisutdelingens historie er Robbie Williams, som har vunnet 15 priser, enten alene eller sammen med Take That.

Brit Awards sendes i morgen, onsdag 8. februar, og showet vil prege Topp 40 hele uken.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Last ned bilde
Sverre Vedal, program- og musikksjef for Topp 40.
Sverre Vedal, program- og musikksjef for Topp 40.
Last ned bilde

Om Bauer Media AS

Bauer Media AS
Bauer Media AS
Jernbanetorget 4A
0154 OSLO

22023200https://www.bauermedia.no/

Bauer Media Norge driver de riksdekkende reklamefinansierte radiokanalene Radio Norge, Radio Rock, Radio Topp 40, Radio Vinyl, Radio Norsk Pop, P24-7 MIX og Radio KISS. Vi har 1.6 millioner lyttere i uken. Selskapet har ca. 60 ansatte i Bergen og Oslo, med samarbeidspartnere over hele verden.

Følg pressemeldinger fra Bauer Media AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bauer Media AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bauer Media AS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom