Brav

Brav utsteder europeisk tilbakekallelse av Swix Triac Carbon Classic rulleski etter risiko for brudd i hjulfeste.

Del

Brav tilbakekaller rulleski av typen Swix Triac Carbon Classic solgt i 2019, 2020 og 2021 etter at det er oppdaget åtte tilfeller av brudd i hjulfeste som kan forårsake risiko for ulykke.

RSCRT1 Swix Triac Carbon Classic
RSCRT1 Swix Triac Carbon Classic

- “Vi oppfordrer alle som har kjøpt Swix Triac Carbon Classic rulleski om å slutte å bruke dem og returnere dem tilbake til oss. Kunder som har kjøpt disse rulleskiene kan ta direkte kontakt med vår kundeservice på support@swix.no. Hele beløpet vil bli kreditert når vi mottar rulleskiene fra kunden. Vi har dessverre opplevd åtte tilfeller av brudd i hjulfeste på disse rulleskiene. Vi kan ikke lenger være helt sikre på disse rulleskienes sikkerhet og tilbakekaller dem derfor fra markedet”, sier Product Development Director i Brav, Christian Gløgård.

Brav beklager ulempen dette medfører for kunder og forhandlere. Det er totalt solgt omlag 2 000 par rulleski av denne typen i 11 land, hvorav ca 30% er solgt i det norske markedet. Det er rapportert om én personskade på grunn av brudd i hjulfestet på disse rulleskiene. Brav stanset alt salg av Swix Triac Carbon Classic rulleski da selskapet ble kjent med hendelsen som forårsaket personskaden.

For ytterligere spørsmål:

Pressehenvendelser: Product Development Director Christian Gløgård i Brav, christian.glogard@brav.com eller på tlf. +47 993 90 465

Kontakter

Bilder

RSCRT1 Swix Triac Carbon Classic
RSCRT1 Swix Triac Carbon Classic
Last ned bilde

Om Brav

Brav
Brav
Snøkrystallen 11
1470 Lørenskog

+47 61 22 21 00https://www.brav.com

BRAV er en innflytelsesrik aktør innen sport- og fritidsmarkedet, og forvalter de sterke merkevarene Swix, Toko, Lundhags, Ulvang og Helsport. Vi tilbyr også teambekledning gjennom Brav Teamwear, samt at vi eier og drifter den digitale plattformen Skisporet.no.

Følg pressemeldinger fra Brav

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Brav på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Brav

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom