McDonald's Norge

Børre Kleivan blir ny Managing Director i Food Folk Norge

Del

Børre Kleivan blir ny leder av Food Folk Norge, som forvalter merkevaren McDonald’s i det norske markedet. Han kommer fra stillingen som administrerende direktør i Europcar Norge, og tiltrer stillingen 3.februar 2020.

Ny Managing Director av Food Folk Norge Børre Kleivan. Foto av Cecilie Rego
Ny Managing Director av Food Folk Norge Børre Kleivan. Foto av Cecilie Rego

- Jeg gleder meg veldig til, og er samtidig ydmyk ovenfor, å bli en del av en så imponerende merkevare og suksess som McDonald’s er både internasjonalt og i Norge. McDonald’s verdier og klare mål om å skape et fantastisk sted å jobbe, og å hele tiden utvikle og trene medarbeidere og franchisepartnere, er noe som imponerer meg. Det er et konstant arbeid med å skape den beste opplevelsen for gjestene. Jeg ser frem til å møte og jobbe sammen med alle de dyktige og talentfulle medarbeiderne og franchisetakerne i McDonald's, sier Kleivan.

- Vi er strålende fornøyd med at Børre blir med på laget. Han har en sterk, norsk franchisebakgrunn med en god merittliste i virksomhetene han har jobbet med. I tillegg betyr hans erfaring i restaurant- og hotellbransjen at han virkelig forstår gjestfrihet og gjesteopplevelse. Denne kombinasjonen av gode franchisetakere og enestående gjestfrihet er kjernen i McDonald's og er grunnen til at gjestene våre vil fortsette å komme tilbake til restaurantene våre. Vi er sikre på at Børre i samarbeid med Food Folk Norway og våre glimrende norske franchisetakere vil bygge videre på det sterke teamet som allerede er i markedet og fortsette å bygge videre på de fantastiske resultatene som er oppnådd de siste årene, sier Andrew Miller, CEO i Food Folk Group.

- For meg representerer McDonald’s et produkt og en merkevare som har ønsker, styrke og evner å utvikle seg i tråd med de konstante endringer og forventninger markedet har, og samtidig være lojale mot kjerneproduktet og –verdiene. Etter å ha jobbet noen år utenfor restaurantindustrien ser jeg frem til igjen å jobbe i en bransje som ligger mitt hjerte nært, sier Kleivan.

Børre Kleivan er født 5. april 1971. Han har en Master of Business Administration fra BI i Oslo og en BSc Management Studies, Hotel Management, fra University of Surrey i England. Han har bred erfaring fra franchiseselskaper som administrerende direktør i Europcar Norge og franchisesjef i Polygon AS, i tillegg til at han har lang erfaring fra restaurantbransjen bl.a som daglig leder ved Theatercaféen i Oslo.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Ny Managing Director av Food Folk Norge Børre Kleivan. Foto av Cecilie Rego
Ny Managing Director av Food Folk Norge Børre Kleivan. Foto av Cecilie Rego
Last ned bilde

Om McDonald's Norge

McDonald's Norge
Pløens gate 2
0181 Oslo

815 56 000http://www.mcdonalds.no

Food Folk Norge AS forvalter og utvikler McDonald’s merkevare i Norge. McDonald’s er en av Norges største restaurantkjeder, med 73 restauranter, og en årlig omsetning på over 2 milliarder kroner. Restaurantene strekker seg fra Kristiansand i Vest-Agder, til Steinkjer i Nord-Trøndelag.

Vi har over 3 100 medarbeidere, og ble i 2018 kåret blant én av Norges beste arbeidsplasser. Vi mottok også hederspris for mangfold og inkludering av Great Place To Work. En stor andel av våre medarbeidere er unge mennesker. Dette gjør oss til en av Norges største og beste arbeidsgivere for ungdom. Våre medarbeidere er også en etnisk og kulturell smeltedigel; over 80 kulturer er representert, noe som skaper et spennende og energisk arbeidsmiljø.

Følg saker fra McDonald's Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra McDonald's Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra McDonald's Norge

Sammen om en ren by6.5.2019 11:36:01 CESTAktuelt

McDonalds er selvsagt med når Rusken går av stabelen i Oslo. Velkommen innom vår stand i Spikersuppa, «Rusken-byen», og hør om vårt arbeid innen bærekraft. Vi vil blant annet sammen med The Good Store presentere våre nye serveringsbrett laget av 100 % havplast. I tillegg vil Ronald McDonald Barnefond delta og det vil være morsomme aktiviteter for barn, hvor de kan vinne morsomme og miljøvennlige gaver. Standen vil være bemannet hver dag fra 10 til 16.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom