Registrer deg med din e-postadresse for å få de nyeste sakene fra McDonald's Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.
Om oss – McDonald’s i Norge
McDonald’s har vært en del av det norske restaurantmarkedet siden 1983, og har i dag 87 restauranter og nærmere 5 500 ansatte over hele landet. Vår ambisjon er å tilby mat av høy kvalitet, med rask og vennlig service – hver eneste dag.
Hos McDonald’s er vi stolte av å bruke norske råvarer av høyeste kvalitet. Vi ønsker å være en langsiktig samarbeidspartner for den norske bonden, og vi er overbevist om at maten vi serverer må være både bærekraftig og lokalprodusert. Derfor har vi valgt å bruke 100% norsk storfekjøtt, norsk kylling, økologiske egg, poteter, løk, og salat når sesongen tillater det – alt for å sikre den beste smaken og kvaliteten til våre kunder
Bærekraft står sentralt i vårt arbeid, fra reduksjon av matsvinn til bruk av resirkulerbar emballasje og investering i mer miljøvennlige løsninger.
McDonald’s i Norge drives av lokale franchisetakere med sterkt engasjement for sine lokalsamfunn. Vi er også en viktig arbeidsgiver for mange unge og gir verdifull erfaring gjennom strukturert opplæring og utviklingsmuligheter.
Vi er stolte av å være en inkluderende og tilgjengelig møteplass – for både gjester og ansatte.
Om oss – McDonald’s i Norge
McDonald’s har vært en del av det norske restaurantmarkedet siden 1983, og har i dag 87 restauranter og nærmere 5 500 ansatte over hele landet. Vår ambisjon er å tilby mat av høy kvalitet, med rask og vennlig service – hver eneste dag.
Hos McDonald’s er vi stolte av å bruke norske råvarer av høyeste kvalitet. Vi ønsker å være en langsiktig samarbeidspartner for den norske bonden, og vi er overbevist om at maten vi serverer må være både bærekraftig og lokalprodusert. Derfor har vi valgt å bruke 100% norsk storfekjøtt, norsk kylling, økologiske egg, poteter, løk, og salat når sesongen tillater det – alt for å sikre den beste smaken og kvaliteten til våre kunder
Bærekraft står sentralt i vårt arbeid, fra reduksjon av matsvinn til bruk av resirkulerbar emballasje og investering i mer miljøvennlige løsninger.
McDonald’s i Norge drives av lokale franchisetakere med sterkt engasjement for sine lokalsamfunn. Vi er også en viktig arbeidsgiver for mange unge og gir verdifull erfaring gjennom strukturert opplæring og utviklingsmuligheter.
Vi er stolte av å være en inkluderende og tilgjengelig møteplass – for både gjester og ansatte.