McDonald's Norge

McDonald's Norge

Om oss – McDonald’s i Norge

McDonald’s har vært en del av det norske restaurantmarkedet siden 1983, og har i dag 87 restauranter og nærmere 5 500 ansatte over hele landet. Vår ambisjon er å tilby mat av høy kvalitet, med rask og vennlig service – hver eneste dag.

Hos McDonald’s er vi stolte av å bruke norske råvarer av høyeste kvalitet. Vi ønsker å være en langsiktig samarbeidspartner for den norske bonden, og vi er overbevist om at maten vi serverer må være både bærekraftig og lokalprodusert. Derfor har vi valgt å bruke 100% norsk storfekjøtt, norsk kylling, økologiske egg, poteter, løk, og salat når sesongen tillater det – alt for å sikre den beste smaken og kvaliteten til våre kunder

Bærekraft står sentralt i vårt arbeid, fra reduksjon av matsvinn til bruk av resirkulerbar emballasje og investering i mer miljøvennlige løsninger.

McDonald’s i Norge drives av lokale franchisetakere med sterkt engasjement for sine lokalsamfunn. Vi er også en viktig arbeidsgiver for mange unge og gir verdifull erfaring gjennom strukturert opplæring og utviklingsmuligheter.

Vi er stolte av å være en inkluderende og tilgjengelig møteplass – for både gjester og ansatte.

Kategori
Vis

Ronald McDonald Barnefond gir 500.000 til Stine Sofie Stiftelsen under årets Summer Games23.5.2025 09:08:56 CEST | Pressemelding

– Alle barn fortjener en trygg barndom. Vi har støttet Stine Sofie Stiftelsen i mange år fordi vi ser hvilken enorm forskjell de gjør for barn som har opplevd vold og overgrep. De gjør en utrolig viktig og profesjonell jobb, og vi er stolte av å kunne bidra til at det arbeidet kan nå enda flere unge, sier Ronny Sigbjørnsen, frachisetager i McDonald’s i Norge og eier av McDonald’s-restaurantene i Sør-Rogaland og Agder.

Nå blir det døgndrift på McDonald’s Mandalskrysset31.10.2024 10:50:24 CET | Pressemelding

- Fra og med i dag blir Mcdonald’s Mandalskrysset døgnåpent. Det er stor pågang på restauranten, spesielt på kveldstid. Vi ønsker derfor å bidra til å øke servicetilbudet langs E39 ved å tilby våre gjester døgnåpen restaurant. Det er vi sikker på vil bli godt mottatt av både nye og gamle gjester. I tillegg betyr det flere arbeidsplasser for området rundt Mandal, sier franchisetager Ronny Sigbjørnsen. Ronny eier og drifter McDonald’s Mandalskrysset, i tillegg til åtte andre restauranter i Sør-Rogaland og Agder.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siste
  • >>

Om oss – McDonald’s i Norge

McDonald’s har vært en del av det norske restaurantmarkedet siden 1983, og har i dag 87 restauranter og nærmere 5 500 ansatte over hele landet. Vår ambisjon er å tilby mat av høy kvalitet, med rask og vennlig service – hver eneste dag.

Hos McDonald’s er vi stolte av å bruke norske råvarer av høyeste kvalitet. Vi ønsker å være en langsiktig samarbeidspartner for den norske bonden, og vi er overbevist om at maten vi serverer må være både bærekraftig og lokalprodusert. Derfor har vi valgt å bruke 100% norsk storfekjøtt, norsk kylling, økologiske egg, poteter, løk, og salat når sesongen tillater det – alt for å sikre den beste smaken og kvaliteten til våre kunder

Bærekraft står sentralt i vårt arbeid, fra reduksjon av matsvinn til bruk av resirkulerbar emballasje og investering i mer miljøvennlige løsninger.

McDonald’s i Norge drives av lokale franchisetakere med sterkt engasjement for sine lokalsamfunn. Vi er også en viktig arbeidsgiver for mange unge og gir verdifull erfaring gjennom strukturert opplæring og utviklingsmuligheter.

Vi er stolte av å være en inkluderende og tilgjengelig møteplass – for både gjester og ansatte.

World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye