BIR

Bli med på vårdugnad!

Del

BIRs vårdugnad varer i tre uker fra 23. april til 11. mai. Få med deg familie, venner eller naboer og bli med!

BIR arrangerer vårdugnad i eget nærområde på Minde
BIR arrangerer vårdugnad i eget nærområde på Minde

- Vi inviterer borettslag, velforeninger, skoler, barnehager og andre til å delta i vår ryddedugnad, sier kommunikasjonsrådgiver Tina Skudal. - Dette er sjansen til å gjøre det fint i nabolaget og nærmiljøet før  festdagene i mai. Du plukker boss – vi ordner resten, helt uten kostnader for deg.

Meld deg på 

Påmeldingsskjema finner du på bir.no. Du kan også bruke påmeldingsskjemaet i kundebladet Bossanova, som kommer i postkassene i disse dager. 

Hent sekker og hansker

Sekker og hansker kan du hente gratis på BIRs gjenvinningsstasjoner, på kommune-/rådhus/innbyggertorg, eller på kjøpesentrene: AMFI Askøy, Bergen Storsenter, AMFI Nesttun, Lagunen Storsenter, Oasen, Vestkanten Storsenter, Øyrane Torg og Åsane Storsenter.

Kall inn til dugnad

Det er hyggelig og går raskt når flere rydder sammen. Her er en plakat som du kan skrive ut og henge opp på en oppslagstavle. Skriv på tid og sted for dugnaden. Du kan også skrive ut diplom og dele ut til deltagerne etter dugnaden. 

Sett ut dugnadsbosset

BIR henter brennbart dugnadsboss fra aksjonen gratis etter avtale. Dugnadsboss fra nærmiljøet skal leveres i de grønne Hold Norge rent-sekkene. Ikke bruk svarte bossekker eller strandryddesekker. Sett sekkene sammen med bosspannet på vanlig tømmedag for restavfall, eller ta det med til en av BIRs gjenvinningsstasjoner sammen med påmeldingsbekreftelsen du får tilsendt fra BIR. BIRs  må ha mottatt utfylt og signert avtale før dugnadsbosset kan hentes eller leveres.

Ikke alt kan leveres

Store gjenstander som gamle sykler, plankehauger, bildekk og hageavfall må leveres til gjenvinningsstasjon. Kun brennbart avfall kan leveres til bossbilen. Sand, grus og stein må også leveres til en gjenvinningsstasjon, selv om det er kostet sammen i sekker. 

NB! Av sikkerhetshensyn inkluderer ikke dugnaden bossplukking langs offentlig vei.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

BIR arrangerer vårdugnad i eget nærområde på Minde
BIR arrangerer vårdugnad i eget nærområde på Minde
Last ned bilde
Litt regn stopper ikke vårdugnaden
Litt regn stopper ikke vårdugnaden
Last ned bilde
Vårdugnad
Vårdugnad
Last ned bilde
BIR-sjefen Steinar Nævdal er med på vårdugnad
BIR-sjefen Steinar Nævdal er med på vårdugnad
Last ned bilde
Last ned bilde

Lenker

Om BIR

BIR
BIR
Conrad Mohrs veg 15
5072 Bergen

55 27 77 00http://www.bir.no

BIR AS er et av Norges største renovasjonsselskap, og er ansvarlig for avfallshåndteringen til over 356 600 innbyggere i BIRs syv eierkommuner. Selskapet tilbyr også avfallsløsninger for næringslivet.

BIR AS er eid av kommunene Askøy, Bergen, Bjørnafjorden, Kvam, Osterøy, Samnanger og Vaksdal. Eierkommunene har tildelt BIR ansvaret med de lovpålagte oppgavene knyttet til håndtering av avfallet fra husholdningskundene som er bosatt i disse kommunene.

Følg saker fra BIR

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra BIR på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra BIR

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom