Bauer Media AS

Bjelke og Beranek starter radioprogram

Del

Finn Bjelke og Espen Beranek Holm skal underholde med innestemme på Radio Vinyl.

I det nye programmet Bjelke & Beranek slår to av Norges mest folkekjære underholdere seg sammen for å lysne opp tirsdagskveldene fremover. Ifølge Bjelke er det på tide.

– Jeg har hatt lyst til å jobbe med Espen siden jeg hørte «Dra te’ hælvete» på HP Hagens platebar i Bogstadveien tidlig på åttitallet. Damen bak disken fnøs da hun satte på platen, og siden den gang har jeg hatt lyst til å få til et samarbeid med ham.

Beundringen er gjensidig, og Beranek ser også frem til å jobbe med radiohelten.

– Som aktiv radiolytter har jeg fulgt Finn Bjelke i alle år, og satt stor pris på det han har formidlet og måten han har gjort det på, sier han.

– Når jeg nå får lov til å dele studio med ham på Radio Vinyl må jeg nesten klype meg i armen. Dette er en drøm!

Kjente stemmer

Finn Bjelke har lang fartstid som programleder for Popquiz, Herreavdelingen og 20 spørsmål på NRK, og etter overgangen til Radio Vinyl i 2018 har han fortsatt å imponere med enorme musikkunnskaper og underfundig humor i Husarrest og Finn Bjelkes Popquiz.

Espen Beranek Holm har også fått publikum til å flire i satireprogrammer som Hallo i uken og Løvebakken, men han er vel så kjent som musiker – både som soloartist og med en rekke band.

Stevnemøter med special guest star

Når de to får frie tøyler i studio er det duket for lun humor og musikalske innslag, og programlederne er trygge på hva lytterne kan forvente.

– Flere spørsmål enn svar. Det blir lettvintheter og underfundige betraktninger rundt de virkelig små ting her i livet. Alt presentert med innestemmer og overbevisning, akkompagnert av musikken vi liker aller best, sier Bjelke.

Med seg på laget har de komiker og skuespiller Hans Morten Hansen, som blant annet er kjent for rollen som naboen Rolf Gullestad i Side om side.

– I et forsøk på å styrke både lytternes og våre egne sjelsevner har vi invitert komikeren, tankevekkeren og verdensmesteren i standup til våre ukentlige stevnemøter. Og det skal vi alle være glad for, sier Beranek.

Redaktør i Radio Vinyl, Arne Sandvik, er storfornøyd med at Bjelke og Beranek har funnet hverandre.

– Sammen er de en feiende flott duo som passer perfekt inn i profilen til Radio Vinyl, sier han.

Bjelke & Beranek har premiere på Radio Vinyl tirsdag 9. februar kl. 21.

For mer informasjon og bilder:                                   

Espen Beranek Holm: espenberanekholm@me.no

Finn Bjelke: finn.bjelke@bauermedia.no

Arne Sandvik, redaktør for Radio Vinyl: 917 73 893 / arne.sandvik@bauermedia.no

Kontakter

Bilder

Om Bauer Media AS

Bauer Media AS
Bauer Media AS
Jernbanetorget 4A
0154 OSLO

22023200https://www.bauermedia.no/

Bauer Media Norge driver de riksdekkende reklamefinansierte radiokanalene Radio Norge, Radio Rock, Radio Topp 40, Radio Vinyl, Radio Norsk Pop, P24-7 MIX og Radio KISS. Vi har 1.6 millioner lyttere i uken. Selskapet har ca. 60 ansatte i Bergen og Oslo, med samarbeidspartnere over hele verden.

Følg saker fra Bauer Media AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bauer Media AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Bauer Media AS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom