BIR

BIRs ombruksmarked hver tirsdag

Del
Hver tirsdag fremover får du muligheten til å gjøre bærekraftige og billige bruktkupp på vårt ombruksmarked i Møllendalsveien 40. Vi holder åpent tirsdager kl. 14–19. Her finner du blant annet leker, skiutstyr, spill, bøker, pyntegjenstander og småmøbler.

På markedet vil fine gjenstander som er hentet inn fra gjenvinningsstasjonene få nye eiere. Alle tingene er vasket, klargjort og sett over før de blir satt frem i butikkområdet.

Leder for verdikonsepter i BIR Nyverdi, Therese Constant-Stangeland, forteller at det ble arrangert tre vellykkede ombruksjulemarkeder i førjulstiden som ble godt besøkt. Vi håper derfor at mange vil ta turen innom oss nå når det blir fast åpningstid for bruktmarked i Møllendalsveien 40 hver tirsdag.

– Under juleombruksmarkedene fikk vi tilbakemeldinger fra flere som ønsket å komme tilbake ved en senere anledning. Den positive responsen viser at interessen for ombruk er stor hos kundene våre og vi håper tilbudet blir godt tatt i mot.

Første åpningsdag er tirsdag, 17. januar, kl. 1419, deretter samme tid hver tirsdag fremover.  

Velkommen!

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om BIR

BIR
BIR
Lungegårdskaien 42
5015 Bergen

55 27 77 00http://www.bir.no

BIR AS er et av Norges største renovasjonsselskap, og er ansvarlig for avfallshåndteringen til 365 000 innbyggere i syv eierkommuner. Selskapet tilbyr også avfallsløsninger for næringslivet.

BIR AS er eid av kommunene Askøy, Bergen, Bjørnafjorden, Kvam, Osterøy, Øygarden, Samnanger og Vaksdal. 

Følg pressemeldinger fra BIR

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra BIR på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra BIR

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom