Norges Bilbransjeforbund (NBF)

BILBRANSJEN HAR FÅTT ET NYTT KVALITETSSTEMPEL

Del

NBF (Norges Bilbransjeforbund) har endret logo og grafisk profil. NBF logoen er et kvalitetsstempel, og viser at NBF-medlemmer er profesjonelle og seriøse. Kundene blir litt tryggere når de ser logoen. Folks biler har det best hos NBF-medlemmer.

- Vi har endret logo fordi NBF går inn i en ny tid. Omfattende vedtektsendringer muliggjør en mer moderne organisasjon, fremover skal vi arbeide for å samle hele bilbransjen. I tillegg blir det en del av NBFs formål å slåss for bilen, på vegne av alle som driver med bil, trenger bil og er glad i bilen, sier Stig Morten Nilsen, adm. dir. i NBF.

Den nye logoen består av tre elementer rundt akronymet NBF. Femkanten symboliserer det mekaniske, verkstedene og bilene. Sirkelen menneskene, alle de som arbeider i bransjen og driver den fremover.  Sekskanten i midten markerer overgangen mellom det harde mekaniske og det myke menneskelige i bransjen. Samtidig gir både sekskanten og sirkelen assosiasjoner til den gamle logoen.

- Den nye logoen skal, som den gamle var, være et kvalitetsstempel for verksteder og forhandler, hele bilbransjen. Gi trygghet for kundene at de er seriøse og profesjonelle. NBF stiller krav for å bli medlem. Ny logo er tilpasset skjermer, ark og det fysiske rom. Den gamle var fin, men dessverre vanskelig å bruke blant annet digitalt, sier Nilsen.

Den ny grafiske profilen skal markere veien videre for bilbransjen. En vei som blir stadig mer digital, elektrisk og utslippsfri. Medlemmer i NBF får tilsendt ny logo og nytt materiell som kan erstatte det gamle materiellet.

Designbyrået Bleed har laget den nye logoen.

Bilbransjen har fått et nytt kvalitetsstempel:

Nøkkelord

Kontakter

For mer informasjon kontakt:
Egil Steinsland, kommunikasjonssjef i NBF.
es@nbf.no
994 85 268
For spørsmål rundt designet, kontakt:
Christoffer Nøkleby, adm. dir. i Bleed
Christoffer@bleed.no
920 53 567

Bilder

Om Norges Bilbransjeforbund (NBF)

Norges Bilbransjeforbund (NBF)
Middelthunsgate 27
0368 Oslo

22 54 21 00http://www.nbf.no

 NBF (Norges Bilbransjeforbund) er en landsdekkende interesseorganisasjon for nybilforhandlere og verksteder, og vi er tilsluttet NHO som bransje- og arbeidsgiverorganisasjon.

NBF er den samlende organisasjonen for aktører både innenfor lette og tunge kjøretøy. Vi organiserer hele bilbransjen.

Følg pressemeldinger fra Norges Bilbransjeforbund (NBF)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Bilbransjeforbund (NBF) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Bilbransjeforbund (NBF)

Bruktbiler kan gi dramatiske konsekvenser for arbeidsplassene30.4.2020 12:00:00 CEST | Pressemelding

Bilbransjen ruller, men det kan fort bli kritisk. Selv om det er bedring på bruktbilsalg, så sier nesten 40 prosent av bedriftene at bruktbilmarkedet går på halv fart eller enda tregere. Samtidig svarer 37 prosent at aktiviteten er over 75 prosent. Nybilsalget er fremdeles tregt, for over 50 prosent er aktiviteten mer enn halvert. Dette viser en fersk spørreundersøkelse gjennomført av NBF/NHO.

Folk dropper EU-kontroll. Kjempekøer etter koronakrisen kan føre til tusenvis av avskiltede biler16.4.2020 07:30:00 CEST | Pressemelding

Etter at Statens vegvesen utvidet fristen for EU-kontroll velger tusenvis å utsette å ta EU-kontroll. Per i dag er det gjennomført mer enn 18 000 færre EU-kontroller sammenlignet med samme periode som i 2019. Fortsetter denne trenden vil det være 80 000 ekstra biler som skal ha EU kontroll i neste periode. Det kan føre til lange køer, og at mange ikke rekker å få gjennomført kontrollen før neste frist.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom