Bauer Media AS

Bauer Meidia med abonnements-radio - null reklame og flere lyteropplevelser

Del

Bauer Media lanserer i disse dager et nytt Premium-tilbud der samtlige radiokanaler selskapet står bak kan høres uten reklame. I tillegg lover radio- og podkastselskapet helt nye programtilbud for sine abonnenter. Reklamefrie blir også podkastene som Bauer Media lager alene eller sammen med andre.

Samtidig lanseres over 70 radiokanaler som distribueres via IP. Program og markedsdirektør i Bauer Media Kristoffer Vangen sier han har god tro på at det eksklusive innholdet og muligheten til å lytte reklamefritt vil appellere til deler av lytterne.

 Vangen venter at det i særlig grad er de som hører Topp 40, Radio Norge, Radio Vinyl, Radio Rock og Norsk Pop som i første omgang vi betale for tjenesten. 

-Det nye og eksklusive innholdet blir fortløpende lansert utover høsten, forteller han.

 Lytterne som velger ikke å abonnere vil også få et bedre tilbud sier Vangen.

- Dette gjør oss i stand til å styrke våre eksisterende kanaler slik at de framstår som enda mer attraktive for annonsører og lyttere, sier Vangen.

 Bauer Media er første radioselskap som lanserer en slik tjeneste i Norge, men søsterselskapene i Storbritannia, Danmark og Polen er allerede i gang med en liknende Premium-løsning.

– Det har fungert veldig bra, og vi ser at mange lyttere ønsker å betale en liten sum for et økt tilbud på lyd, sier Vangen.

Han legger til at dette er en naturlig utvikling i forhold til den teknologiske revolusjonen som skjer på lyd.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Bauer Media AS

Bauer Media AS
Bauer Media AS
Jernbanetorget 4A
0154 OSLO

22023200https://www.bauermedia.no/

Bauer Media Norge driver de riksdekkende reklamefinansierte radiokanalene Radio Norge, Radio Rock, Radio Topp 40, Radio Vinyl, Radio Norsk Pop, P24-7 MIX og Radio KISS. Vi har 1.6 millioner lyttere i uken. Selskapet har ca. 60 ansatte i Bergen og Oslo, med samarbeidspartnere over hele verden.