Bauer Media AS

Bauer Media styrker den digitale satsingen og lanserer nytt nordisk annonsenettverk

Del

Bauer Media kunne tidligere i år fortelle at de er i gang med programmatiske lydannonser. Nå girer selskapet opp ytterligere. Ikke bare i Norge, men også i Finland, Danmark og Sverige.

Det nye annonsenettverket, som også kan kjøpes programmatisk, lanseres under navnet Bauer Audiostream. I tillegg til Bauer Medias eget varelager får kundene til å begynne med også tilgang til varelageret fra internasjonale aktører som Targetspot og podkastnettverket Wondery.

– Bakgrunnen for satsingen er å skape en trygg og transparent plattform for lydannonsering på digitale plattformer som podkast, strømmetjenester og et voksende antall radiokanaler som lyttes på via nett, sier Bauer Medias Norge-sjef Jim Receveur.

Gjennom Bauer Audiostream får annonsører tilgang til over to millioner unike digitale brukere i Norden, tilgjengelig for både direkte og programmatisk salg. Da er radiokanalene som lyttes på via DAB ikke inkludert.

Automatiserte annonser i stor skala

Nettverket omfatter ledende radiomerkevarer i Norden som Danmarks Radio 100, Sveriges Mix Megapol, Finlands Radio Nova og Norges Radio Norge. I tillegg til podkast fra Podplay, en av de største podkastleverandørene i Norden.

Bauer Medias sjef i Norge, Jim Receveur, sier han er ekstremt fornøyd med at de nå lanserer Bauer Audiostream.

– Det viser at vi satser internasjonalt så vel som lokalt i Norge og Norden. Den yngre generasjonen ser ikke på landegrenser eller språk som et hinder. Dermed vil et nytt og spennende internasjonalt tilbud raskt gi flere lyttere, sier han.

Jan Kumlin, Ad Tech Director i Bauer Media, sier Audiostream vil øke muligheten for annonsørene og automatiserte annonser i en stor skala rettet mot sitt publikum.

Ta gjerne kontakt med Jim Receveur om du ønsker flere opplysninger.

Nøkkelord

Kontakter

Jim Receveur, CEO Denmark and Norway

e: jr@bauermedia.dk

t: +45 33119000 | m: +45 40609042

Bilder

Om Bauer Media AS

Bauer Media AS
Bauer Media AS
Jernbanetorget 4A
0154 OSLO

22023200https://www.bauermedia.no/

Bauer Media Norge driver de riksdekkende reklamefinansierte radiokanalene Radio Norge, Radio Rock, Radio Topp 40, Radio Vinyl, Radio Norsk Pop, P24-7 MIX og Radio KISS. Vi har 1.6 millioner lyttere i uken. Selskapet har ca. 60 ansatte i Bergen og Oslo, med samarbeidspartnere over hele verden.

Følg saker fra Bauer Media AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bauer Media AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Bauer Media AS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom