Bauer Media AS

Bauer Media henter Betina Olsen fra Clear Channel

Del

Betina Olsen går til Bauer Media og blir ny strategisk kundesjef fra 15. november. Hun kommer nå fra Clear Channel, og har tidligere jobbet i Egmont.

Betina Olsen. Foto: Privat
Betina Olsen. Foto: Privat

– Noen av de reklamene jeg husker best, hørte jeg på radio, sier Olsen. Hun legger til at hun gleder seg til å jobbe med radio, et medium hun frem til nå bare har vært lytter av.

Sales Manager i Bauer Media, Lise Lillevold, sier hun veldig fornøyd med å toppe et allerede bra salgteam ved å få Betina med på laget.

–  Bauer Media ser alltid etter de beste, og Betina kan sjekke av for flere utmerkelser som «Årets selger» hittil i karrieren. Med hennes bakgrunn og erfaring får vi en sterk ressurs som vil bidra til å skape og styrke gode og lønnsomme kunderelasjoner.

Podkast og strømme-radio 

Olsen skal også arbeide med å med å hjelpe til å utnytte i Bauers podkast-portefølje, og sier hun selv definitivt er bitt av podkast-basillen.

– Det gir en skikkelig en nær og ekte en-til-en-følelse, sier hun.

Lillevold sier Bauer Media det siste året har jobbet beinhardt med å utvikle reklameproduktene slik at de skal passe målgruppene kundene ønsker å nå.

– I tillegg til våre ti lineære radiokanaler har vi lansert 25 nye strømmeradiokanaler, og vi har over 25 aktive podkaster i vår portefølje.

– Nordmenn vil ha lyd 

Selskapet har gått fra et rent radioselskap til å tilby lyd der kunden trenger det. I dag er Bauer Media et mediehus med over 2 millioner lyttere på lineær radio, strømmet radio og podkast hver uke.

– Det handler om at nordmenn vil ha lyd, og lydkonsumet i den norske befolkningen er høyere enn noen gang, sier Lillevold.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Betina Olsen. Foto: Privat
Betina Olsen. Foto: Privat
Last ned bilde

Om Bauer Media AS

Bauer Media AS
Bauer Media AS
Jernbanetorget 4A
0154 OSLO

22023200https://www.bauermedia.no/

Bauer Media Norge driver de riksdekkende reklamefinansierte radiokanalene Radio Norge, Radio Rock, Radio Topp 40, Radio Vinyl, Radio Norsk Pop, P24-7 MIX og Radio KISS. Vi har 1.6 millioner lyttere i uken. Selskapet har ca. 60 ansatte i Bergen og Oslo, med samarbeidspartnere over hele verden.

Følg pressemeldinger fra Bauer Media AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bauer Media AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bauer Media AS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom