Bare Egil og Aslag slipper debutsingelen "Pupper og penger"

Del

Bare Egil og Aslag er ute med den fengende singelen "Pupper og penger" som ledsages av en ellevill video. Målgruppe: De som har foreldre som er dumme nok til å tro at dette passer for barn.

Foto: LP Lorentz
Foto: LP Lorentz

Hør og se video av "Pupper og penger" her

Bare Egil og Aslag debuterer i en alder av godt under seksti år med en singel som hyller tiden vi lever i. Endelig kan man usjenert dyrke de viktige ting i livet; utseende og mammon, uten å måtte skjemmes over det.

Dette gjør de til et komp bestående av suggererende, moderne rytmer de har programmert helt selv, nesten uten bruk av ferdiglyder fra Yamaha-synthen han ene har kjøpt seg.

Til tross for at dette er en debutsingel, er gutta ikke helt ukjente med platebransjen fra før. Begge har vært sentrale bakmenn i flere tiår, for å si det sånn. Men nå virkeliggjør de drømmen om å stå forrest på scenen. Nå er det endelig deres tur til å skinne, være stjerner.

Vær så snill og behandle dette på mildest mulig manér. Husk at disse karene neppe har mange år igjen og la dem få smake litt på popstjernedrømmen før det er for sent.

Dropbox med WAV, label copy, bilder

Bare Egil og Aslag er to av våre mest erfarne og folkekjære underholdere som i mange år har gledet og begeistret barn i alle aldre med sitt superpopulære barneshow. "Bare" Egil Hegerberg og Aslag Guttormsgaard er to norske komikere og artister som har spilt sammen i en rekke tiår i mange forskjellige band, som Hurra Torpedo, Bare Egil Band og Black Debbath. De to er også gjengangere i alt fra Barne TV (Lesekorpset, Sangfoni, Hønsemannen), diverse spillefilmer (Hakkebakkeskogen, Svein og Rotta, Kule Kidz gråter ikke og Gilberts grusomme hevn) og TV-show som Brille og Kongen befaler. 

Sammen presenterer de et barneshow i grenseland mellom konsert og teaterstykke, og nå kommer endelig det etterlengtede debutalbumet som slippes høsten 2021. Albumet "Enda mer superpopulære" består av 11 fengende låter som spenner over flere sjangre, fylt med tankevekkende tekster, enestående melodier, og ikke minst, masse humor og ironi. Bare Egil og Aslag har vist seg å ha stor gjennomslagskraft både hos barn og voksne, og hele familien kan glede seg til ny musikk og stor norgesturné i 2021.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Drabant Music

Drabant Music
Drabant Music
Akersgaten 7
0158 Oslo

http://www.drabantmusic.no

Bare Egil og Aslag gis ut på Duplex Records som har eksklusiv lisensavtale med Drabant Music.  

Følg pressemeldinger fra Drabant Music

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Drabant Music på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Drabant Music

Klossmajor med mantra om hvem man vil være!17.9.2021 09:20:58 CEST | Pressemelding

I dag slipper Klossmajor singelen "Skjønte ikke du var borte". Groovy, feelgood og chill synger de tre vokalistene om hvem man ønsker å være – men hva er egentlig det? Dette er første singel fra det kommende albumet; "Ordner seg for snille jenter". Hør låten HER - "Jeg hadde en periode på en uke hvor jeg skrev ned alle ting jeg hadde lyst på, mente og savnet. En stor bokhylle, en ny seng, ganske fint vær, og å treffe igjen en venn man ikke husket at man savnet. Til slutt ble låta et slags mantra om hvem man vil være og oppsummerer Klossmajor og meg som låtskriver ganske så godt. "Hva kan jeg si, jeg vil ikke være stor, jeg vil være liten, men også litt god. Og helst ganske vanlig, men skille meg ut før jeg dør av meg selv." - Karoline Karlsen Klossmajor har etablert seg som et sterkt liveband på Norges pop- og jazz-scener de siste årene og slipper sitt debutalbum til våren. De tre vokalistene (Karoline Karlsen, Dorothea Økland, Maja Sørbø) veksler på å være i front med sterke vokalharm

Glitrende kontrastfylt album fra Falkevik!17.9.2021 08:30:00 CEST | Pressemelding

Hør "New Constellations" her I dag slipper Falkevik sitt andre album, "New Constellations". Singelen "Amplify Me" som ble sluppet 30. april, ble listet på New Music Friday og fikk strålende kritikk av blant annet Everything is Noise; "Norway's Falkevik has composed one of the most beautiful and motivating pieces of music I’ve heard so far this year." Singelen "Amputation" ble sluppet 13. august, og ble ledsaget av en episk video laget av Clémence Mérouze og Kristine Knapstad, regissert av Julie Ibenfeldt Lindvik. Se videoen her. Debutalbumet "Louder than I’m Used to" fra 2018 fikk strålende mottakelse; blant annet trillet både Dagbladet og Aftenposten femmere på terningen, mens Dagsavisen omtalte Falkevik som "ett av høstens beste nye navn". Stort musikalsk spenn "New Constellations begynner på mange måter der "Louder Than I’m Used To" ender, men på dette albumet har vi dratt det lengre. Mye lengre." - Falkevik Musikken er mer kontrastfylt og skarpere i uttrykket enn på debutalbumet. D

Facebookposten som fikk det til å koke over for Inge Bremnes10.9.2021 09:11:32 CEST | Pressemelding

I fjor høst reiste Inge Bremnes til en hytte i Vesterålen sammen med to produsenter (Eirik Hansen og Jahn Christopher Alexander Gran). Der skrev og spilte de inn en rekke demoer og sanger. Med villsau i hagen, ujorda strøm og ekte nordnorsk høstregn slående mot ruta. - "Etter flere uker i lockdown var inspirasjonen på et lavpunkt. Vi kjente alle at vi trengte å komme oss tilbake til å bare skrive for gøy igjen. Så vi tok turen opp til en liten øy nordpå med fjøs, kirkegård og storhavet som nærmeste nabo. Vi hadde egentlig ikke noen særlig plan for hva det skulle bli og hvor mye vi skulle jobbe." - Inge Bremnes Hør den nye låta "Bakkeplan" HER Se musikkvideoen HER Skriveturen ble fort en slags blanding av ferie og jobb. I tillegg til musikk sto mange andre ting på programmet. Blant annet sauesanking, Star Wars-maraton, amerikansk fotballkasting, legalt pokerspill og sene kvelder med lange diskusjoner om hvordan det står til med denne verden vi lever i: - “Det var sent på kvelden, og vi

Thulsa Doom slipper første bit fra sitt kommende album!3.9.2021 09:31:28 CEST | Pressemelding

Thulsa Doom slipper første bit fra sitt kommende album. Det er Boogie, det er hard rock, det er livsbejaende og stort. Thulsa Dooms nye singel er like uvanlig som den er inkluderende. "Endless, Unless" handler om noen du møter av og til, kanskje til og med hver dag. Den handler nokså sikkert om deg også. Og det handler om tung rock. Tekst og musikk har Thulsa Doom laget selv. Det er ti minutter med musikk som er både inspirert, tankefull og samarbeidsvillig. Hør låta HER Etter en innholdsrik dag på jobben strenet vokalist Jacob ned en gågate i sentrale Oslo. Vi lar han fortelle: - "En lett misjonerende type med bekymret mine stoppet meg for å si at jeg måtte stresse mindre i livet. Han ville at jeg skulle revurdere mine valg slik at jeg ikke lenger måtte haste. Jeg svarte kort at jeg trivdes godt med dette tempoet, og hadde timet turen gjennom byen slik at jeg rakk fergen min med grei margin. Jeg påpekte for øvrig at han var både fordomsfull og lite trivelig der han sto og mente noe om

Samuelsen - "Kan jeg få danse etter pipa di, please?"3.9.2021 09:21:10 CEST | Pressemelding

Produsent, komponist, låtskriver og artist Jørund Fluge Samuelsen er en veletablert og anerkjent person i norsk musikkbransje, best kjent fra 90-tallsfenomenet Trang Fødsel, men også som bakmann for artister som Aasmund Nordstoga, Jan Toft, Ila Auto, Trond Granlund, Guro von Germeten og Tom Roger Aadland samt som komponist av tv- og filmmusikk. Samuelsen er hans soloprosjekt og oser av overskudd, lekenhet, fokus, engasjement og pop-håndverk. Hør låten HER Hvordan fungerer populismens mekanikk? Et fåtall av FrPs velgere vil tjene økonomisk på FrP-politikk. Hvilke prosesser gjør at 10% likevel støtter opp om partiet? Singelen "Kan jeg få danse etter pipa di, please?" belyser temaet med brodd og vidd og bruk av tradisjonelle munnhell, eventyraforismer og bibelallegorier. Hvorfor vil vi så gjerne hjelpe andre mennesker med å stenge dørene foran oss? Og hvorfor ønsker vi så gjerne å bygge opp om offerrollen de tildeler seg selv, uansett hvilke hjørner de maler seg inn i? "Kan jeg få danse e

deLillos med låt om det store, megtige hav!3.9.2021 09:16:35 CEST | Pressemelding

Det norske legendebandet deLillos er i gang med slipp av sitt nittende album "Evige dager". Den første singelen "Det er havet som er størst" er ute allerede i dag og er sentral i en ny dokumentar; "Over Atlanteren" om 6 kjendiser som krysser atlanterhavet sammen. Hør låta HER En av disse kjente profilene er frontmann i deLillos, Lars Lillo-Stenberg og serien kan sees på discovery+ og TVNorge. De første episodene ble tilgjengelige 31. august! - "En natt jeg lå og prøvde å sove og hørte alle bølgelyder inn mot skråget noen cm utenfor, kunne jeg ikke la vær å tenke på hvor nært og samtidig enormt havet utenfor er. Jeg hadde kjent gjennom dagen at landjorda var så fjern og dermed også alt det menneskene holder på med ble veldig distansert og nesten puslete der ute. Det var vel derfor setningen: «det er havet som er størst» ble noe jeg noterte ned i en liten notisbok. Vi kommer jo fra havet, og midt ut på Atlanteren så virker havet større enn mennesket. Samtidig er det jo dine nære og kjære

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom