Avis Budget Norway

Avis styrker sin miljøvennlige Go Green bilflåte i det norske markedet

Del

Avis Norge har styrket sin Go Green bilflåte som et resultat av raskt endrede mobilitetsbehov og etterspørsel etter bedre tilgang på miljøvennlige kjøretøy.

Avis Norge har derfor investert i en rekke nye hybrid og elektriske biler over de siste tolv månedene for å møte den økte etterspørselen i det norske markedet.

Donald Hayes, Daglig leder for Avis Norge sier: «Norge er blant landene i verden med størst andel elektriske biler, og norske forbrukeres etterspørsel for hybrid og elektriske biler vokser kontinuerlig.

Norge er et foregangsland når det kommer til tilrettelegging for mer miljøvennlige kjøretøy, med blant annet rask utbygging av infrastruktur som støtter utviklingen av et nasjonalt nettverk av ladestasjoner».

Go Green-flåten utgjør ca 15 prosent av Avis Norge sin totale bilflåte og inkluderer bilmodeller som BMW i3, Nissan Leaf, VW e-golf, VW Up og Tesla S, i tillegg til elektriske varebiler som Citroen Berlingo og Peugeot Partner.

Kontakter

Cecilie Scharning
Pressekontakt Avis Budget Norge
Tlf: +47 920 82 300
E-post: ces@zynk.no

Bilder

Om Avis Budget Norway

Avis Budget Norway
Avis Budget Norway
Drengsrudbekken 12
1383 Asker

http://www.avis.no, www.budget.no

Om Avis Budget Group

Avis Budget Group, Inc. er en ledende global tilbyder av mobilietsløsninger, både gjennom merkevarene Avis og Budget, som har mer enn 11 000 utleiekontorer i omtrent 180 land rundt om i verden, og gjennom merkevaren Zipcar, som er verdens ledende bildelingsnettverk med over 1 million medlemmer.

Avis Budget Group driver de fleste utleiestedene sine i Nord-Amerika, Europa, Australia og Asia direkte, og i resten av verden drives merkevarene i hovedsak gjennom lisensiering. Avis Budget Group har sitt hovedkontor i Parsippany, N.J.

Mer informasjon er tilgjengelig på www.avisbudgetgroup.com

Følg saker fra Avis Budget Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Avis Budget Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Avis Budget Norway