Avis Budget Norway

Miljøinvesteringer sikret Avis Bilutleie flerårig avtale med Staten

Del

Avis bilutleie er valgt som førsteleverandør i en ny statlig fellesavtale for leiebiltjenester. Selskapets bærekraftsarbeid og store investeringer i miljøvennlige biler, kvalitet og totalkostnad, var avgjørende for at Avis bilutleie ble valgt til foretrukket leverandør i alle de åtte delkontraktene.

Rundt 90 prosent av selskapets bilflåte er hybrid - eller elbiler.
Rundt 90 prosent av selskapets bilflåte er hybrid - eller elbiler.

Den flerårige avtalen omfatter leiebiltjenester for alle virksomheter i statlig forvaltning over hele Norge, og inkluderer både personbiler og nyttekjøretøy. 

Det er første gang det inngås en statlig fellesavtale for leiebiltjenester. DFØ har allerede inngått tilsvarende rammeavtaler for flyreiser, hotell, og reisebyråtjenester. Anskaffelsen skal bidra til økt klimafokus og bærekraft i statlige virksomheter.

Solide miljøinvesteringer

Avis Bilutleie har i flere år vært den ledende aktøren på bærekraftig bilutleie i Norge.

-Avis har de siste årene gjort solide investeringer for å elektrifisere bilflåten. Vi jobber aktivt for å få flere til å velge miljøvennlige transportmidler, og er stolte av å lede an i utviklingen mot å flytte leiebilsektoren i retning av å bli utslippsfri. Denne avtalen bekrefter både viktigheten av dette arbeidet og vårt bidrag, sier Donald Hayes, daglig leder i Avis Bilutleie Norge, Sverige og Danmark.

I dag er 89 prosent av Avis sin leiebilflåte i Norge enten el- eller hybridbiler, hvor elbiler utgjør 30 prosent.

Forenkler og forbedrer kundeopplevelsen

Avis satser stort på videreutvikling og implementering av løsninger som skal gjøre det enda enklere, raskere og mer sømløst for kundene.

-Vi vet at tid er en mangelvare for mange av våre kunder. Med løsninger som QuickPass, for raskere utlevering av leiebilen, og selvbetjente nøkkelbokser, ønsker vi å fjerne unødvendige tidstyver og stress, avslutter Hayes.

Avtalen trådte i kraft fra i oktober 2023.

----------------------------------------------

Om Quickpass

Med QuickPass kan kunden registrere all nødvendig informasjon digitalt, før de kommer til leiestasjonen. Løsningen bidrar til å spare mye tid for både kunden og utleiestasjonen, og reduserer dermed ventetiden i skranken på utleiestasjonen. Enkelte stasjoner har også egne skranker for QuickPass kunder, som bidrar til å kutte vente tiden ytterligere.

Om selvbetjent nøkkelboks

Utleiestasjoner som har en selvbetjent nøkkelboks gjør det mulig for kunden å hente og levere bilen utenfor stasjonens åpningstider.

Kontakter

Bilder

Rundt 90 prosent av selskapets bilflåte er hybrid - eller elbiler.
Rundt 90 prosent av selskapets bilflåte er hybrid - eller elbiler.
Last ned bilde
Donald Hayes, Daglig leder i Avis Budget Group - Norge, Sverige og Danmark
Donald Hayes, Daglig leder i Avis Budget Group - Norge, Sverige og Danmark
Last ned bilde

Lenker

Følg pressemeldinger fra Avis Budget Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Avis Budget Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Avis Budget Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye