Avis Budget Norway

Skal du ha leiebil til sommerens drømmeferie må du bestille nå!

Del
I sommer skal «alle» på bilferie i Norge. I Lofoten er snart alle Avis’ utleiebiler leid ut på grunn av økende etterspørsel etter innenlandsreiser.
Bilferie i Lofoten
Bilferie i Lofoten

Planlegger du bilferie i år, haster det med å bestille leiebil. Mange planlegger bilferie i Norge i sommer, og Nord-Norge og Sør-Norge er særlig populært. Det merker Avis Bilutleie, som har leiebiler over hele landet.

Lofoten er et særlig populært reisemål for ferierende, med vakre turmål og Instagram-favoritter som Reinebringen, Hauklandsstranden, Uttakleiv, Henningsvær og Svolværgeita. Disponerer man egen bil, kommer man seg rundt og får sett enda mer av den spektakulære naturen på det vakre øyriket.

Men det kan være lurt å bestille så raskt som mulig. I Lofoten har Avis de siste ukene opplevd en sterk økning i antall bookinger for juli.

- Det kan virke som enda flere nordmenn planlegger for at årets sommerferie blir norsk, og har begynt planleggingen tidlig. På utvalgte steder opplever vi en sterk økning i etterspørselen i Juli-måned, særlig for de større bilene tilpasset familier. For de som planlegger å ta ferie noe senere i år anbefaler vi leietakere å bestille og forhåndsbetale reservasjoner i forkant av ferien på avis.no for å sikre seg bil, sier Donald Hayes, daglig leder i Avis Budget Group Norge.

Avis Norge har utleiestasjoner på de fleste naturlige innfallsportene over hele landet. Planlegger du for eksempel en tur til Lofoten finner du Avis på alle de naturlige innfallsportene: Flyplassene i Leknes, Svolvær og Evenes. I tillegg har Avis utleiestasjoner på Stamsund, Svolvær sentrum, Andenes, og Bodø for de som ankommer med Hurtigruta.

- Disponerer du bil, kommer du deg rundt og kan la lokale aktivitetstilbydere gi deg en fantastisk opplevelse. Prøv rib-safari, fisketurer, ridetur langs stranda, en guidet fjelltur, kajakkpadling og smak på nydelig lokal mat. Norge har alt, sier Hayes.

 

Fleksibel avbestilling

Også i Kaptein Sabeltann-land i Kristiansand begynner pågangen etter utleiebiler i sommer å øke. Hotellene i Agder melder også om økende pågang i både juli og august. Selv om det fortsatt er tilgjengelige biler viser tidligere erfaring at kunder bestiller leiebil når hotellreservasjonen er i boks.

Flere nordmenn sitter nok på gjerdet, og utsetter bestilling av ferie i håp om at de kan legge sommerferien til utlandet. Avis har imidlertid en fleksibel avbestillingspolicy, der de tilbyr gratis endring eller avbestilling av reservasjonen frem til 24 timer før dagen billeien starter. Det er med andre ord ingen risiko knyttet til å bestille leiebil nå dersom du planlegger bilferie i Norge i sommer.  

Kontakter

Cecilie Scharning
Pressekontakt Avis Budget Group Norge
Tlf: +47 920 82 300
E-post: ces@zynk.no

Bilder

Bilferie i Lofoten
Bilferie i Lofoten
Last ned bilde
Daglig leder i Avis Budget Group Norge, Donald Hayes.
Daglig leder i Avis Budget Group Norge, Donald Hayes.
Last ned bilde

Om Avis Budget Norway

Avis Budget Norway
Avis Budget Norway
Drengsrudbekken 12
1383 Asker

http://www.avis.no, www.budget.no

Om Avis Budget Group

Avis Budget Group, Inc. er en ledende global tilbyder av mobilietsløsninger, både gjennom merkevarene Avis og Budget, som har mer enn 11 000 utleiekontorer i omtrent 180 land rundt om i verden, og gjennom merkevaren Zipcar, som er verdens ledende bildelingsnettverk med over 1 million medlemmer.

Avis Budget Group driver de fleste utleiestedene sine i Nord-Amerika, Europa, Australia og Asia direkte, og i resten av verden drives merkevarene i hovedsak gjennom lisensiering. Avis Budget Group har sitt hovedkontor i Parsippany, N.J.

Mer informasjon er tilgjengelig på www.avisbudgetgroup.com

Følg pressemeldinger fra Avis Budget Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Avis Budget Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Avis Budget Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye