Avis Budget Norway

Avis Norge er valgt som ny leverandør av bedriftsbilutleie for Hordaland fylkeskommune og Tromsø kommune

Del

Hordaland fylkeskommune og Tromsø kommune har valgt Avis Norge som sin leverandør for bedriftsleiebiltjenester. Fleksibilitet i de tilgjengelige leietjenestene og utvalget av biler som tilbys var to avgjørende årsaker for valget.

Ansatte på tjenestereise i Hordaland fylkeskommune og Tromsø kommune vil nå ha leiebil fra Avis Norge. Som en følge av kommunesammenslåingen med Sogn og Fjordane, vil alle ansatte i det nye Vestland fylke fra 1. januar 2020 kunne benytte seg av kommunenes bedriftsleiebilavtale med Avis Norge. Avis Norge har en rekke utleiestasjoner i det nye Vestland fylke, på steder som Bergen, Voss, Kaupanger, Florø og Sandane.

Avis Norge tilpasser leieavtalene til selskapene de samarbeider med. Avis Norge ble valgt som leverandør på grunn av det store utvalget av kjøretøy som de kan tilby forretningsreisende, som sikrer at forretningsreisende får den riktige bilen de trenger for sin tur. Dette var avgjørende for Tromsø, ettersom Avis Norge tilbyr biler som egner seg for ulike typer distanser og værforhold.

Fleksibilitet i leietjenestene og tilgangen til utleiestasjoner var også viktig i valget av leverandør. Avis Norge sin evne til å effektivisere leieprosessen for selskaper, sikre ansatte tilgang til den typen bil de har behov for og tilgang til en utleiestasjon hvis de trenger assistanse var også avgjørende for det nye samarbeidet.

Bedriftsleie

Selv om Avis Norge er opptatt av å tilby utleie til kunder i fritidsmarkedet, viser de nye kontraktene med Hordaland fylkeskommune og Tromsø kommune Avis Norge sin dedikasjon til å forbedre og øke tjenestene de tilbyr forretningsreisende. 

I dag tilbyr Avis Norge transportløsninger til en rekke ulike aktører i offentlig sektor, som for eksempel den nasjonale avtalen med Sykehusinnkjøp AS. Med sine nærmere 170 utleiestasjoner og kontorer i Norge er Avis godt posisjonert for å tilby utleietjenester uansett hvor man er eller skal.  

Kontakter

Cecilie Scharning
Pressekontakt Avis Budget Norway
Tlf: +47 920 82 300
E-post: ces@zynk.no

Bilder

Om Avis Budget Norway

Avis Budget Norway
Avis Budget Norway
Drengsrudbekken 12
1383 Asker

http://www.avis.no, www.budget.no

Om Avis Budget Group

Avis Budget Group, Inc. er en ledende tilbyder av mobile løsninger, både gjennom merkevarene Avis og Budget, som har mer enn 11 000 utleiekontorer i omtrent 180 land rundt om i verden, og gjennom merkevaren Zipcar, som er det ledende bildelings-nettverket i verden, med mer enn 1 million medlemmer.

Avis Budget Group driver de fleste utleiestedene sine i Nord-Amerika, Europa, Australia og Asia direkte, og i resten av verden drives merkevarene i hovedsak gjennom lisensiering. Avis Budget Group har nærmere 31 000 ansatte og har sitt hovedkontor i Parsippany, N.J.

Mer informasjon er tilgjengelig på www.avisbudgetgroup.com

Følg saker fra Avis Budget Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Avis Budget Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Avis Budget Norway

Veien til en god leiebilopplevelse26.9.2019 08:30:00 CESTPressemelding

Høstferien nærmer seg med stormskritt og mange nordmenn har reiseplaner de kommende ukene. Å leie en bil på reise gir deg mulighet til å oppdage reisemålet og omkringliggende steder på en helt annen måte enn om du ikke har tilgang til bil. Men vi har alle opplevd det - å leie en bil kan også være frustrerende og tidkrevende. Avis Norge har derfor samlet en rekke tips til deg som skal leie bil i høstferien, så du kan unngå problemer og nyte reisen.