Avis Budget Norway

Avis Budget Group utnevner Keith Rankin som President for selskapets internasjonale region

Del

Avis Budget Group, den ledende globale leverandøren av mobilitetsløsninger, har nylig utnevnt Keith Rankin som President for selskapets internasjonale region, som inkluderer Europa, Midtøsten, Afrika, Asia, Australia og New Zealand.

Keith var tidligere administrerende direktør i Barloworlds bildivisjon i Sør-Afrika - en lisenspartner av Avis Budget Group. Barloworld er en ledende distributør av globale merkevarer og leverer integrert utleie, flåtestyring, produktstøtte og logistikkløsninger.

Keiths karriere i Avis startet i 1998 som leder for avdelingen for finansiell planlegging. Der var han involvert i oppkjøpet av Avis’ selskaper i Norge og Sverige i 2000, og senere utnevnt som administrerende direktør for Avis’ bilutleie i sørlige Afrika i 2004.

Keith tar med seg bred erfaring til Avis Budget Group som nå er i en viktig fase med digital utvikling og revolusjonering av fremtidens mobilitetsløsninger.

Keith Rankin, President - internasjonal region i Avis Budget Group sier: “Min reise med Avis Budget Group startet for over 20 år siden, og jeg gleder meg til å starte i denne rollen i disse spennende tider. Mobilitetssektoren er i endring og drives av teknologisk utvikling og kunders behov for rask og individualisert kundeopplevelse. I vår internasjonale region – og globalt - utvikler vi ikke bare våre tjenester for å være med i denne utviklingen, men som en ledende stemme for fremtidens mobilitetsløsninger."

“Vi vil gjøre kundereisen mer åpen, praktisk, personlig og sømløs. I tillegg er vi fokusert på å levere mobilitetsløsninger raskest mulig, gjennom våre mobilapper Avis og Zipcar, og tilkoblede biler med nye tilbud og prosesser. Jeg er glad for å være en del av Avis Budget Group og ser frem til å realisere våre innovasjoner.”

Kontakter

Cecilie Scharning
Pressekontakt Avis Budget Norge
Tlf: +47 920 82 300
E-post: ces@zynk.no

Bilder

Om Avis Budget Norway

Avis Budget Norway
Avis Budget Norway
Drengsrudbekken 12
1383 Asker

http://www.avis.no, www.budget.no

Avis Budget Group, Inc. er en ledende global leverandør av mobilitetsløsninger, både gjennom sine Avis- og Budsjett-merkevarer, som har mer enn 11.000 utleiesteder i rundt 180 land verden over, og gjennom sitt Zipcar-merke, som er verdens ledende nettverk av bildeling, med mer enn en million medlemmer. Avis Budget Group driver mesteparten av bilutleiekontorene i Nord-Amerika, Europa og Australasia direkte, og opererer primært gjennom rettighetshavere i andre deler av verden. Avis Budger Group har ca 30.000 ansatte og har hovedkontor i Parsippany, N.J. Mer informasjon er tilgjengelig på www.avisbudgetgroup.com.

Følg saker fra Avis Budget Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Avis Budget Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Avis Budget Norway

Veien til en god leiebilopplevelse26.9.2019 08:30:00 CESTPressemelding

Høstferien nærmer seg med stormskritt og mange nordmenn har reiseplaner de kommende ukene. Å leie en bil på reise gir deg mulighet til å oppdage reisemålet og omkringliggende steder på en helt annen måte enn om du ikke har tilgang til bil. Men vi har alle opplevd det - å leie en bil kan også være frustrerende og tidkrevende. Avis Norge har derfor samlet en rekke tips til deg som skal leie bil i høstferien, så du kan unngå problemer og nyte reisen.