Avis Budget Norway

Avis Budget Group og Ford går sammen for å tilkoble biler – Fornyer leieopplevelser i Europa

Del

- Det blir snart enklere å hente og returnere leiebiler for Avis-kunder som leier Ford fra Avis sin europeiske bilflåte. - Det legges opp til at mer enn 4000 av Avis Budget Groups Ford biler i Europa skal bli tilkoblet i 2019. Ytterligere 10 000 biler skal tilkobles i løpet av 2020. Det fører begge selskapene et skritt nærmere sine mål om tilkoblede biler.

Avis Budget Group Inc (NASDAQ: CAR) annonserer i dag en avtale med Ford Commercial Solution som innebærer tilkobling av mer enn 14 000 biler fra Ford Motor Company i Avis Budget Group sin europeiske bilflåte. Avtalen er et skritt på veien mot Avis Budget Groups mål om å gjenoppfinne utleie. 

Tilkoblede biler gjør det mulig for Avis’ kunder å styre hele utleieprosessen gjennom Avis’ mobil app, herunder valg og oppgradering av biltype og utvidelse av leieperioden. Returprosessen vil også automatiseres med tilkoblet teknologi. Bilen vil da enkelt kunne returneres ved et tastetrykk i appen.

De tilkoblede Ford bilene vil også sørge for trådløs overføring av sanntidsdata, inkludert kjørelengde, drivstoffnivå og oppdateringer på bildens tilstand. Dette muliggjør en raskere behandlingstid for kundene ettersom flåtedirektørene kan behandle informasjonen de trenger raskere. 

Ford Commercial Solution tilbyr en innebygd telematikkløsning som forenkler og effektiviserer tilkobling av biler for Avis Budget Group, samt at det reduserer typiske kostnader og kompleksiteten ved implementering av løsninger som allerede finnes på markedet. Mer enn 4000 Ford i Avis Budget Groups bilflåte forventes å være tilkoblet ved utgangen av 2019, og ytterligere 10 000 Ford ved utgangen av sommeren 2020.

«Avis Budget Group kunngjorde nylig at mer enn 35 000 Ford nå er tilkoblet i den amerikanske flåten. Dagens kunngjøring om ytterligere 14 000 tilkoblede biler i Europa er et bevis på samarbeidet med Ford Commercial Solutions og en viktig milepæl i vårt mål om å ha en fullsteding tilkoblet, global bilflåte», sier Valerie Chenivesse, Direktør for flåtetjenester i Avis Budget Group International. «Tilkobling gjør det mulig for oss å øke effektiviteten som selskap ved å levere etterspurte opplevelser ved behov mer effektivt for kundene våre».

«Det er flott å jobbe sammen med en organisasjon som deler vårt mål om å pushe grensene på tilkobling og innovasjon når vi nå går inn i en ny æra for mobilitet», legger Chenivesse til.

For å tilkoble den innebygde telematikkløsningen bruker For Commercial Solutions Transportation Mobility Cloud (TMC) fra Autonomic, en åpen plattform som sikkert håndterer informasjonsflyt til og fra bilenes innebygde modem. Gjennom dette partnerskapet utnytter Ford Data Service bilenes innebygde tilkoblingsmulighet og overfører data direkte fra bilene til TMC uten behov for ytterligere tredjeparts hardware, håndtering eller nedetid i forbindelse med installasjon. Dataene blir enkelt videresendt til flåteeierens interne IT-system eller telematikk-tjeneste via TMC – en løsning som gir selskaper enkel tilgang til verdifull informasjon som kan forbedre driften og den totale kundeopplevelsen.                                   

«Ford Data Service og TMC gjør det mulig å levere sanntidstilkobling av hele flåten som tilrettelegger for ny datainnsamling og innsikt. Denne innsikten gjør daglig drift mer effektiv for våre partnere og deres kunder», sier Dave Phatak, direktør for Ford Commercial Solutions i Europa. «Vi er glade for å kunne jobbe med Avis Budget Group. Deres mål om en fullt tilkoblet global flåte passer våre mål, ettersom vi har et mål om at innen 2020 skal alle nye kjøretøy vi leverer være 100% tilkoblet».

Ford Commercial Solution, en forretningsenhet i Ford Smart Mobility LLC, har et mål – å hjelpe flåter med å forbedre operasjonell effektivitet gjennom å tilby OEM-grade data verifisert av Ford-ingeniører, som for eksempel drivstoffbruk og varslinger av bilens tilstand. For mer informasjon om Ford Commercial Solutions, besøk www.commercialsolutions.ford.com.

Disclaimer

Denne pressemeldingen inneholder visse "fremtidsrettede uttalelser" i henhold til lov om reform av private verdipapirl fra 1995. Slike fremtidsutsagn er utsatt for kjente og ukjente risikoer og usikkerheter som kan føre til at faktiske resultater avviker vesentlig fra de uttrykte eller underforstått av slike uttalelser. Slike risikoer og usikkerhetsfaktorer inkluderer, men er ikke begrenset til, de forventede fordelene med tilkoblede kjøretøyer, tidspunktet for når selskapet vil ha tilkoblet kjøretøy i sin flåte og de forventede fordelene ved å samarbeide med Ford Commercial Solutions. I lys av disse risikoene, kan usikkerhet, forutsetninger og faktorer, de fremtidsrettede hendelsene som diskuteres i denne pressemeldingen, ikke forekomme. Du blir advart om å ikke legge unødig tillit til disse fremtidsrettede uttalelsene, som bare snakker fra datoen som er oppgitt, eller hvis det ikke er oppgitt dato, fra datoen for denne pressemeldingen. Viktige forutsetninger og andre viktige faktorer som kan føre til at de faktiske resultatene avviker vesentlig fra de fremtidsrettede utsagnene, er spesifisert i Avis Budget Group årsrapport om Form 10-K for året som ble avsluttet 31. desember 2017, og i andre arkiver og dokumenter laget av selskapet med SEC fra tid til annen. Unntatt i den utstrekning som kreves av gjeldende lov om føderale verdipapirer, forplikter selskapet seg ikke til å offentliggjøre eventuelle revisjoner til fremadrettede uttalelser, rapportere hendelser eller rapportere hendelsen på uventede hendelser.

Kontakter

Cecilie Scharning
Pressekontakt Avis Budget Norge
Tlf: +47 920 82 300
E-post: ces@zynk.no

Bilder

Om Avis Budget Norway

Avis Budget Norway
Avis Budget Norway
Drengsrudbekken 12
1383 Asker

http://www.avis.no, www.budget.no

Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er et globalt selskap basert i Dearborn, Michigan. Selskapet designer, produserer, markedsfører og opererer en fullstendig linje av Ford-biler, lastebiler, SUVer, elektrifiserte biler og Lincoln-luksusbiler. De tilbyr finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company, og tilbyr ledende løsninger innen elektrifisering, autonome kjøretøy og mobilitetsløsninger. Ford sysselsetter rundt 196 000 mennesker over hele verden. For mer informasjon om Ford, sine produkter og Ford Motor Credit Company, vennligst besøk www.corporate.ford.com.

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og betjene Ford-kjøretøyer på 50 individuelle markeder og sysselsetter omtrent 51 000 ansatte på sine heleide fasiliteter og konsoliderte joint ventures og ca. 65 000 personer når ikke-konsoliderte virksomheter inngår. I tillegg til Ford Motor Credit Company omfatter Ford Europa divisjonen Ford kundeservice og 23 produksjonsanlegg (17 heleide eller konsoliderte joint ventures og seks ukonsoliderte joint ventures). De første Ford-bilene ble sendt til Europa i 1903 - samme år ble Ford Motor Company grunnlagt. Den europeiske produksjonen startet i 1911. 

About Avis Budget Group

Avis Budget Group, Inc. er en ledende global leverandør av mobilitetsløsninger, både gjennom sine Avis- og Budsjett-merkevarer, som har mer enn 11.000 utleiesteder i rundt 180 land verden over, og gjennom sitt Zipcar-merke, som er verdens ledende nettverk av bildeling, med mer enn en million medlemmer. Avis Budget Group driver mesteparten av bilutleiekontorene i Nord-Amerika, Europa og Australasia direkte, og opererer primært gjennom rettighetshavere i andre deler av verden. Avis Budger Group har ca 30.000 ansatte og har hovedkontor i Parsippany, N.J. Mer informasjon er tilgjengelig på www.avisbudgetgroup.com.

Følg saker fra Avis Budget Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Avis Budget Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Avis Budget Norway

Veien til en god leiebilopplevelse26.9.2019 08:30:00 CESTPressemelding

Høstferien nærmer seg med stormskritt og mange nordmenn har reiseplaner de kommende ukene. Å leie en bil på reise gir deg mulighet til å oppdage reisemålet og omkringliggende steder på en helt annen måte enn om du ikke har tilgang til bil. Men vi har alle opplevd det - å leie en bil kan også være frustrerende og tidkrevende. Avis Norge har derfor samlet en rekke tips til deg som skal leie bil i høstferien, så du kan unngå problemer og nyte reisen.