Avis Budget Norway

Avis Budget Group og Fiat Chrysler Automobiles har signert ny avtale om tilkobling av biler

Del

Avtalen gir kundene en mer effektiv og selvstendig leieopplevelse i Europa.

  • Det blir snart enklere for Avis Budget Groups kunder som leier kjøretøy fra Fiat Chrystler Automobilies (FCA) å hente og returnere kjøretøyene. Kundene vil få full oversikt over leieforholdet digitalt, og vil samtidig få tilgang til teknologi som låser/låser opp kjøretøyet.
  • Det er planlagt at mer enn 22,000 tilkoblede Fiat, Jeep, Alfra Romeo, Lancia biler og Fiat Professional LCVs er skal bli en del av Avis Budget Groups Europeiske bilflåte innen utgangen av juli 2020, hvor minst 8,000 skal være digitalt tilkoblet før utgangen av mars.

  • Kunngjøringen kommer nå i forbindelse med at Avis Budget Group har nådd milepælen om 200,000 tilkoblede kjøretøy globalt.

Avis Budget Group, Inc. (NASDAQ: CAR) kunngjør i dag en ny avtale med Fiat Chrysler Automobiles (FCA)-gruppen, som skal tilkoble mer enn 22,000 Fiat kjøretøyer i Avis Budget Groups Europeiske flåte.

Et tilkoblet kjøretøy kan gjøre at Avis sine kunder kan styre hele utleieopplevelsen gjennom Avis app'en. I tillegg kan man bestemme akkurat hvilket kjøretøy man ønsker, oppgradere bilklasse og utvide leieperioden fra mobiltelefonen. Selv retur av leiebilen er automatisert med tilkoblingsteknologien. Dette gjør at kundene kan returnere kjøretøyet gjennom et enkelt tastetrykk i app’en.

I tillegg tilrettelegger de tilkoblede kjøretøyene for en teknologi som låser/låser opp kjøretøyet. Teknologien gir kundene en selvbetjeningsmulighet, hvor de kan få direkte tilgang til kjøretøyet digitalt.

De tilkoblede FCA kjøretøyene gi verdifull datamåling i sanntid, inkludert kjørelengde, drivstoffnivå og oppdateringer på den mekaniske tilstanden til bilen. Tilkobling gjør også at kjøretøyet kan komme tilbake på veien kjappere og gir mer tilgjengelighet for utleiekunder som gjør at Avis Budget Groups flåtestyrere raskere kan prosessere informasjonen de trenger. 

FCA gir en klar-til-bruk telematikkløsning som er en enklere og mer effektiv måte for Avis Budget Group å tilkoble kjøretøy, samt redusere kostnader og kompleksiteten i å implementere løsninger på egenhånd.

Partnerskapet kommer etter en nylig kunngjøring av at Avis Budget Group har mer enn 200,000 tilkoblede biler globalt. Partnerskapet med FCA betyr at ytterligere 22,000 Fiat kjøretøy i Avis Budget Group flåten vil bli tilkoblet. Dette er et betydelig bidra for å nå målet om en global flåte som er fullstendig tilkoblet.

“I slutten av 2019, passerte vi milepælen på 200,000 tilkoblede kjøretøy på vår globale flåte. Det at partnerskapet med FCA gruppen øker antallet med ytterligere 22,000 tilkoblede kjøretøy i Europa, er et stort steg på veien videre mot å ha en fullstendig tilkoblet global flåte,» sa Valerie Chenivesse, VP Fleet Services– internasjonalt, Avis Budget Group.

«Tilkobling gjør at vi kan levere mer effektiv tjeneste til våre kunder, og samtidig øke selskapets effektivitet».

FCA sier at de er veldig glad for å tilby Avis Budget Group en ny tjeneste som kan bidra til å optimalisere kundeopplevelsen og produktiviteten. Vi ser på tilkoblede kjøretøy som en del av vår strategi og ser frem til å forbedre dette produktet som en del av samarbeidet med Avis Budget.

Om Fiat Chrysler Automobiles 

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) er en global bilprodusent som designer, utvikler, produserer og selger kjøretøy under merkevarene Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Fiat Professional, Jeep®, Lancia, Ram og Maserati. Selskapet selger også deler og tjenester under navnet Mopar, og operer i komponent- og produksjonssystembransjen under merkenavnene Comau og Teksid. FCA har nærmere 200 000 ansatte rundt om I verden. For mer informasjon om FCA, besøk www.fcagroup.com

Disclaimer

Noen uttalelser i denne pressemeldingen er «fremtidsrettede uttalelser». Alle uttalelsene som refererer til fremtidige ønsker, forventinger eller andre karakteriseringer av fremtidige hendelser, situasjoner eller resultater er fremtidsrettede uttalelser.

Varierte risikoer som kan føre til at fremtidige resultater ser annerledes ut enn det som er uttrykt i de fremtidsrettede uttalelsene i denne pressemeldingen inkluderer, men er ikke begrenset til, de forventede fordelene av tilkoblede kjøretøy, timingen for når Avis Budget Group vil ha tilkoblede kjøretøy i sin flåte og de forventede fordelene av partnerskapet med Fiat Chrysler Automobiles, det høye nivået av konkurranse i mobilitetsindustrien, forandringer i vår flåtekostnader som et resultat av endring i kostnader for nye kjøretøy, produsentene tar tilbake og/eller verdien av brukte kjøretøy, forstyrrelser i tilbud av nye kjøretøy, bestemmelse av kjøretøy som ikke dekkes av produsentens tilbakekjøpsprogram, den finansielle situasjonen til produsentene som leverer våre utleide biler, som kan påvirke deres evne til å fullføre deres obligasjoner i vår tilbakekjøp og/eller garanterte avskrivningsordninger, noen endringer i den generelle økonomiske tilstanden, spesielt i vår mest lønnsomme del av sesongen og/eller i nøkkel markedssegmenter, noen endringer i reiseetterspørsel, inkluderer endringer i passasjertrafikk, noen hendelser og terrortrusler, noen endringer av kostnader og etterspørsel av drivstoff, risiko relatert til oppkjøp eller integrering av anskaffede virksomheter, risiko relater til rettssaker, statlige eller regulatoriske forespørsler eller etterforskning, risiko relatert til sikkerheten til vår informasjonsteknologisystem, endringer i våre kommunikasjonsnettverk, endringer i skatt eller andre reguleringer, en merkbar økning renter eller lånekostnader, vår evne til å skaffe oss finansiering for våre globale operasjoner, inkludert finansiering av vår kjøretøysflåte via vår verdipapirmarked, noen svingninger relatert til merke-til-marked av verdipapirer, som sikrer vår eksponering for valutakurser, renter og drivstoff kostnader, vår evne til å presist estimere vår fremtidige resultater og implementere vår strategi for vekst og kostnadsbesparelse. 

Andre ukjente og uforutsette faktorer kan også ha en materiell uheldig effekt på Avis Budget Groups prestasjoner og resultater. I lys av disse risikoene, usikkerhetene og faktorene, er det mulig at de fremtidige hendelsene som er diskutert i denne pressemeldingen ikke forekommer.

Du blir advart om ikke å legge unødig tillit til disse fremtidsrettede uttalelsene som snakker ut ifra datoen som er angitt, eller hvis ingen dato er angitt, fra datoen for denne pressemeldingen.

Viktige antagelser og andre viktige faktorer som kan påvirke resultatet til å differensiere seg materielt fra de i disse fremtidsrettede uttalelsene er spesifisert i Avis Budget Groups årsrapport på skjema 10-K fra året som sluttet 31. desember 2018, og i andre innleveringer og registreringer gjort av Avis Budget Group med SEC fra tid til annen. Avis Budget Group påtar seg ingen forpliktelse til å oppdatere eventuelle fremtidsrettede uttalelser for å gjenspeile etterfølgende hendelser eller omstendigheter.

Kontakter

Cecilie Scharning
Pressekontakt Avis Budget Norge
Tlf: +47 920 82 300
E-post: ces@zynk.no

Bilder

Om Avis Budget Norway

Avis Budget Norway
Avis Budget Norway
Drengsrudbekken 12
1383 Asker

http://www.avis.no, www.budget.no

Om Avis Budget Group

Avis Budget Group, Inc. er en ledende global tilbyder av mobilietsløsninger, både gjennom merkevarene Avis og Budget, som har mer enn 11 000 utleiekontorer i omtrent 180 land rundt om i verden, og gjennom merkevaren Zipcar, som er verdens ledende bildelingsnettverk med over 1 million medlemmer.

Avis Budget Group driver de fleste utleiestedene sine i Nord-Amerika, Europa, Australia og Asia direkte, og i resten av verden drives merkevarene i hovedsak gjennom lisensiering. Avis Budget Group har sitt hovedkontor i Parsippany, N.J.

Mer informasjon er tilgjengelig på www.avisbudgetgroup.com

Følg pressemeldinger fra Avis Budget Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Avis Budget Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Avis Budget Norway