Avis Budget Norway

Avis bilutleie på Hønefoss overtar driften av Avis bilutleie Innlandet

Del

Daglig leder i Avis bilutleie på Hønefoss, Asle Fjelldal, har fått ansvaret for å drive Avis bilutleie Innlandet, med virkning fra 1. november 2019.

Fjelldal får med den nye rollen ansvaret for driften av Avis bilutleie på Kongsvinger, i tillegg til driften av nye stasjoner han har åpnet for Avis på Hamar, Gjøvik, Lillehammer og Elverum.

Asle Fjelldal er daglig leder i Fjelldal bilutleie AS, en lisenstaker av Avis Budget Group, som driver Avis bilutleie på Hønefoss. Som et resultat av det nye partnerskapet har Fjelldal bilutleie AS gjort store investeringer i Avis Norge utleiestasjoner på Innlandet. En drøy uke inn i den nye rollen har Fjelldal allerede gjort endringer på de nye stasjonene, utvidet bilflåten og ansatt flere Avis medarbeidere.

Solid vekst

Asle Fjelldal har vært daglig leder i Fjelldal bilutleie AS siden 2008, som ble startet av hans far Tor Fjelldal i 1994. Fjelldal bilutleie AS har drevet Avis bilutleie på Hønefoss som lisenstaker siden oppstart i 1994. Selskapet begynte med utleie av tre biler som nå har utviklet seg til en stor bilflåte på 650 person- og varebiler.

«Jeg er stolt og takknemlig for at Avis har vist meg denne tillitten og ser frem til å ta på meg ansvaret for Avis bilutelie på Innlandet. Jeg gleder meg til å komme i gang med bilutleie i stor skala, samt å fortsette å jobbe for god vekst og fornøyde kunder», sier Asle Fjelldal, daglig leder i Fjelldal bilutleie AS. 

«Vi har hatt en solid vekst som jeg tror vi i stor grad kan takke vår høye servicegrad for. Vi har dyktige, lokale ansatte som kjenner området godt og som alltid står på for å levere leiebiler til kundene - uansett når på døgnet det måtte være. Dette ser vi at kundene våre setter stor pris på og er noe at det viktigste vi ønsker å videreføre i driften av Avis Innlandet», fortsetter Fjelldal.

«Vi er veldig glade for at Asle har takket ja til å drive Avis Norge sine tjenester på Innlandet som følge av de gode resultatene han har vist på stasjonen på Hønefoss. Fjelldal bilutleie AS sin service er et uvurderlig bidrag til vår bransje», sier Donald Hayes, daglig leder i Avis Budget Group Norge.

Fjelldal bilutleie AS driver Avis bilutleie på Hønefoss, Kongsberg, Hadeland, Hallingdal, Modum, Hokksund og Notodden. Med det nye ansvaret skal selskapet også drifte Avis bilutleie på Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Elverum og Kongsvinger.

Kontakter

Cecilie Scharning
Pressekontakt Avis Budget Group Norge
Tlf: +47 920 82 300
E-post: ces@zynk.no

Bilder

Om Avis Budget Norway

Avis Budget Norway
Avis Budget Norway
Drengsrudbekken 12
1383 Asker

http://www.avis.no, www.budget.no

Om Avis bilutleie

Avis bilutleie driver et av verdens mest kjente bilutleiemerke med nesten 5500 utleiepunkter i omtrent 170 land. Avis har i bilutleiebransjen en lang historie innen innovasjon, og er et av verdens ledende merkevarer på kundelojalitet. Avis eies av Avis Budget Group, Inc. (NASDAQ: CAR), som drifter og lisensierer merkevarer over hele verden. For mer informasjon, besøk www.avis.com

Følg saker fra Avis Budget Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Avis Budget Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Avis Budget Norway

Veien til en god leiebilopplevelse26.9.2019 08:30:00 CESTPressemelding

Høstferien nærmer seg med stormskritt og mange nordmenn har reiseplaner de kommende ukene. Å leie en bil på reise gir deg mulighet til å oppdage reisemålet og omkringliggende steder på en helt annen måte enn om du ikke har tilgang til bil. Men vi har alle opplevd det - å leie en bil kan også være frustrerende og tidkrevende. Avis Norge har derfor samlet en rekke tips til deg som skal leie bil i høstferien, så du kan unngå problemer og nyte reisen.