Payr

Audun Bø går inn i fintechselskapet Payr

Del

Fintech-selskapet Payr posisjonerer seg for ytterligere vekst, og henter nå inn Audun Bø som nytt styremedlem. Bø er i dag administrerende direktør i Verdipapirsentralen ASA.

Audun Bø, nytt styremedlem i Payr
Audun Bø, nytt styremedlem i Payr

Når Payr nå henter Audun Bø som styremedlem, får de en av Norges mest erfarne finansfolk på laget. Bø har 30 års fartstid i finansbransjen. Tidligere har han hatt stillinger som konserndirektør i Eika, daglig leder for Orkla Finans og daglig leder for DNB Markets, hvor han også var konserndirektør og medlem av DNBs konsernledelse.

- For oss i Payr er det en tillitserklæring at en så dyktig og erfaren person ønsker å være med i styret vårt. Siden vi gikk live i juli 2017 har vi fått enormt god respons, og denne uken passerte vi 150 millioner kroner i betalte regninger. Nylig lanserte vi også tjenesten Smarte Regninger, som automatisk sjekker om kunden har gode betingelser på tjenester som forsikring, strøm, lån, kort og mobilabonnement. Med Auduns kompetanse og nettverk er vi sikre på at vi vil forsterke vår troverdighet som en aktør å regne med i det norske finansmiljøet, sier Espen Einn, daglig leder i Payr.

Investerer i selskapet

Bø vil i tillegg til å gå inn i styret, også investere i selskapet. Investeringen er en del av en investeringssrunde Payr nå gjennomfører for å finansiere videre produktutvikling, internasjonal skalering og kundevekst.

- Jeg har vært en del av finansmiljøet lenge, og jeg ser at vi står foran større endringer enn noen gang, både på tjeneste- og teknologisiden. Med de nye PSD2-reguleringene kommer nye utfordrere som vil disruptere bransjen og gi kundene bedre løsninger. Payr er en av disse, og fremgangen de allerede har vist gir meg tro på at de vil bli en av vinnerne i årene som kommer, sier Bø.

Om Payr

Payr ble startet i januar 2016 av erfarne gründere, og tilbyr i dag flere tjenester; Med regningsbetalings-tjenesten til Payr kan forbrukerne legge inn regninger til betaling ved hjelp av mobilkameraet, og slik slippe å taste inn KID- og kontonummer. Man bruker kreditt- og debetkort som betalingskilde, og kan dermed knytte de fleste kort opp mot tjenesten, uavhengig av banken man er tilknyttet. Samtidig tilbyr Payr sine kunder en markedsplass, drevet av kunstig intelligens, som hjelper med å sammenligne og bytte til bedre passende leverandører av strøm, mobil, forsikring og ulike lån.

- Vår tjeneste for regningsbetaling er i seg selv ikke unik. Det er først når man ser på kombinasjonen av regningsbetaling og en smart markedsplass at det virkelig begynner å bli spennende. Til forskjell fra andre tjenester, som prisguider og sammenligningstjenester, gjør vi mer enn å vise hvilke alternativer som finnes. Vi tilpasser forslaget til forbrukeren basert på kundens egne data, og vi gjennomfører byttet fra en leverandør til en annen. Ettersom kunden allerede er registrert, kan vi også hoppe over å be om all mulig personlig informasjon. Da gjenstår egentlig bare si ja eller nei til forslaget. Dette er unikt i det norske markedet, sier Einn.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Audun Bø, nytt styremedlem i Payr
Audun Bø, nytt styremedlem i Payr
Last ned bilde
Espen Einn, CEO i Payr
Espen Einn, CEO i Payr
Last ned bilde

Om Payr

Payr
Akersgata 11
0158 Oslo

+47 22 12 02 22https://payr.no

Payr er et norsk fintech-selskap. I juli 2017 lanserte selskapet en betalings-app for iPhone og Andriod som gjør det enklere å betale regninger, samt gjør det enkelt å bytte til billigere og bedre leverandører av for eks. strøm, telefoni, forbrukerlån og forsikring. Payr står klare med flere løsninger når PSD2 for alvor innføres i Europa og i Norge i 2018. Selskapets visjon er å tilby en frittstående nettbanktjeneste med økonomirådgiving for forbrukere, som er uavhengig av hvilke banker, låneinstitusjoner og kortutstedere man har. Payr har konsesjon som betalingsforetak fra Finanstilsynet.

Følg pressemeldinger fra Payr

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Payr på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Payr