Audi

Audi e-tron Charging Service

Del

Med Audi e-tron Charging Service tilbyr Audi nå lading på 80% av alle offentlige ladestasjoner på basis av bare ett kort.

Audi e-tron Charging Service er et fantastisk tilbud for lading, og gir tilgang til offentlig lading av din elektriske Audi i 16 europeiske land. Tjenesten blir rullet ut i åtte ekstra markeder i Øst-Europa i løpet av året.

Audis ladekort gjør at kundene har tilgang til mer enn 72 000 ladepunkter drevet av 220 tilbydere – i Norge inkluderer det en rekke tilbydere. På lengre reiser kan Audi-kunder lade bilene sine på IONITY-nettverksterminaler, mens ekstra hurtigladere, som drives av andre tilbydere, også er tilgjengelig.

For å dekke individuelle ladebehov, tilbyr Audi ladetjenesten til to forskjellige priser. By-tariffen er primært rettet mot bykjøring, og har en avgift på 4,95 euro per måned. For hver lading betaler kunder 7,05 euro for AC-lading (opptil 22 Kw) OG 9,95 euro for DC-lading (opptil 50 Kw), uansett ladetid og hvor mye energi man trenger.

For de som stort sett kjører langt, anbefaler Audi den såkalte transit-tariffen. Denne koster 17,95 euro er måned (gratis første år for nye e-tron-kunder). Med transit-tarfiffen får kundene bedre betingelser på ladere med høy kapasitet og kort ladetid. Audi e-tron er den første serieproduserte bilen som kan lades med opptil 150 kW ved hurtiglading, noe som gjør at bilen kna lades fra 0 – 80% på kun 30 minutter.

Standardiserte priser
Med standardiserte priser betyr det at du kan reise over det meste av Europa uten å hele tiden måtte sammenlikne priser. Selv når du kjører i utlandet trenger du bare én ladekontakt, og du kan lade mer enn 72 000 ladepunkter i 16 europeiske land. Audis kunder vil alltid betale standard lokal pris uansett hvilket land de er i.

Med myAudi-appen eller Audis navigasjonssystem får du også hjelp til å finne det nærmeste ladepunktet. Da kan du planlegge langturen, og hele tiden sørge for at du har et ladepunkt innen rekkevidde. For å begynne å lade kan du enten bruke Audis ladekort eller myAudi-appen. På appen kan du også følge med på hvor mye strøm som er på bilen.

For å bruke e-tron Charging Service må kundene registrere seg på myAudi-portalen. Du kan også få hjelp av din lokale Audi-forhandler til dette. I slutten av hver måned får du en regning, slik at du slipper å betale hver gang du lader bilen.

Audi har utviklet e-tron Charging Service sammen med Volkswagen Financial Services AG, noe som har resultert i et av de største ladenettverkene i Europa.

For mer informasjon, besøk gjerne: www.e-tron.charging-service.audi

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Audi

Audi
Audi
Frysjaveien 31b
0883 Oslo

http://www.audi.no

Slagordet “Forspranget ligger i teknikken“ er en forpliktelse for merket Audi. Når du velger en Audi, velger du samtidig en bil som kan skreddersys dine individuelle behov.

Følg pressemeldinger fra Audi

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Audi på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Audi

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom