Asbjørn Ribe serverer unik og vakker visepop

Del

Asbjørn Ribe slipper den drømmende singelen "Ikke snu deg bort" i dag, perfekt til å nytes på late sommerdager!

Hør "Ikke snu deg bort"

Denne gangen er det en emosjonell, sammensatt nytelse av en låt Asbjørn Ribe serverer. Fremdeles visesanger og historieforteller – men også utforskende, leken, åpen, og monumental.

Det som starter med nylongitar og sang, samt urovekkende synther i det fjerne, drar seg gjennom et semi-dansbart na-na-na-parti før låta dreier over i et stadig mer storslått messende parti av sub-bass, synth-tepper og perkussive lag. Det vakre og suggererende koret er signert ingen ringere enn Jonas Alaska og Billie Van. 

Det er den pur unge utgaven av visesangeren, som taler til nåtiden gjennom en liten setning funnet i en gammel notisbok.

Asbjørn Ribe er «månedens artist» i Norsk Viseforum, og har nettopp avsluttet en Coronatilpasset turné med 35 konserter vidt omkring i Norge.

Dropbox med WAV, label copy, bilder

Etter 10 år og fire soloplater som bejublet norskspråklig vise-pop artist er Asbjørn Ribe klar for sitt mest ambisiøse prosjekt hittil. Den Spellemannsnominerte artisten har sluppet flere singler denne våren og hans femte soloalbum slippes høsten 2021. På albumet bidrar anerkjente musikere og produsenter som Even Ormestad (a-ha, Jaga Jazzist , Thom Hell), Bård Ingebrigtsen (Kaizers Orchestra, Odd Nordstoga, Stein Torleif Bjella) og Christian Engfelt (Fieh, Big Bang, Elephant 9).

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Drabant Music

Drabant Music
Drabant Music
Akersgaten 7
0158 Oslo

http://www.drabantmusic.no

Asbjørn Ribe gir ut musikk på sitt eget platselskap SkiPop Records/Altenburg Skivbolag og samarbeider med Drabant Music om promo og marketing. 

Følg pressemeldinger fra Drabant Music

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Drabant Music på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Drabant Music

"Verden brenner" synger Michael Krohn – ute nå!2.7.2021 08:56:30 CEST | Pressemelding

"Verden Brenner" er den nye singelen til Michael Krohn. En fengende sommerlåt som markerer starten på juli måned og sommeren 2021. Han slår som vanlig til med sterke riff, fengende melodier og direkte tekster. Hør låten HER - "Hallo folkens. Her kommer sommerens gladlåt til å høre på når sola skinner og det er godt og varmt i været. Framført av meg og mitt faste backingband The Burning Flames Of Fire. Innspilt i Bratcave Studio og mikset av den australske produsenten Stan "Dingo" Vation, så her er det bare å lene seg tilbake i fluktstolen og nyte. Og med det ønsker jeg dere alle en herlig ferie og en lysende framtid. Svett hilsen fra Michael." Det er få personligheter som Michael Krohn i norsk rockehistorie. Siden han hamret løs på trommene for Kjøtt på tidlig 80-tallet, til han få år senere dannet Raga Rockers, har Krohn vært helt sentral for norsk rock. I nyere tid har han også har gått veien som soloartist, og i dag er låta "Verden Brenner" ute. Dropbox med wav, bilder, coverart osv

Ida Jenshus synger om stress, destruktive mønstre og bekymringer!25.6.2021 09:00:00 CEST | Pressemelding

- "Koronaperioden har gjort de psykiske problemene for folk enda verre. De som slet fra før, sliter enda mer nå" - Ida Jenshus. Hør låten HER "The Grip" er artistens mest alvorlige låt og første smakebit på nytt og sjuende album. Dette er en personlig fortelling om hvordan snart 15 måneder med korona har vært for henne – og ikke minst mange andre. Etter to singler på norsk, den ene sammen med Rasmus Rohde, og den andre som en del av et prosjekt for fosterhjemtjenesten Bufetat, er Ida Jenshus tilbake med musikk på språket som alltid har føltes mest naturlig: engelsk. - "Mange sitter for mye alene med mange tanker nå. De prøver å komme løs fra grepet, the grip, som holder dem nede, men noen ganger blir de destruktive tankene så mange og tunge at det blir farlig, både for helsa og i ytterste konsekvens liv. Det er dette grepet, som en klump i magen eller noe som tynger langt oppe i nakken så skuldrene presses opp mot hodet, "The Grip" handler om for meg" - Ida Jenshus Dette er kanskje den

CC Cowboys feirer turnéstart med slipp av ny låt!18.6.2021 09:23:26 CEST | Pressemelding

Nå slår de til igjen! CC Cowboys slipper ny singel i dag. Beskjeden er klar og tydelig i tittelen «Lykken er å ha noe å se frem til». Dette er en låt om forventninger og viktigheten av å holde fast i det som ofte er halve gleden, om ikke mer. Hør låta HER. - "Det er ideen om at man ikke blåser av alt kruttet i ett smell, men holder fast ved nedtellingen mot noe som skal komme eller skje. Det er kanskje noe vi har lært oss til fra vi var barn og som fortsatt holder oss på tå hev og flytende" – CC Cowboys Det er ikke lenge siden vi sist hørte fra gjengen i CC Cowboys. I oktober i 2020 feiret de nemlig sine utrolige 30 år i norsk musikkbransje med albumet «Elsket for alltid». Med alt fra «Harry» til «Kom deg løs» har CC Cowboys skapt norsk musikkhistorie gang på gang siden 1990. Derfor var 2020 ekstra spesielt. CC Cowboys har siden starten vært en oppvisning i utholdenhet, kontinuitet, arbeidsvilje, og spilleglede. Denne låta vitner ikke om noe annet – en herlig fengende låt i sann CC-sti

Rokusho og OVENBERG med frisk klubblåt!11.6.2021 08:00:00 CEST | Pressemelding

Rokusho og OVENBERG er ute med singelen "Run Me Dry" i dag. Låta trer inn i rekka blant Rokusho´s friske klubblåter og får deg til å savne dansegulvet enda mer enn du allerede gjør. De to har tidligere jobbet sammen, men et nytt samarbeid med OVENBERG har stått høyt på listen til Rokusho i det siste. Sjekk ut låta HER - "Run Me Dry" er absolutt en av låtene hvor alle elementene kom naturlig og upresset. Alt fra melodiene, produksjonen og teksten kom så fort vi at vi nesten ikke hadde tid til å få det inn i prosjektet. Temaet i låten traff oss begge med en gang og etter at bassen ble lagt på var det ingen tvil om at vi hadde noe kult på gang." - Rokusho Rokusho, som egentlig heter Lars Christian Fredlund kommer fra Brumunddal og har produsert musikk i en årrekke. Blant annet har han produsert for artister som P-flow, Ruben, Avgvstvs og KingSkurkOne. Tidligere i år slapp han EP’en "Another Night" som sitt første soloprosjekt - en EP full av mørke og fengende houselåter med blant annet Om

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom