"Alle" vil ha Sørlandschips med smak av Ribbe og Pinnekjøtt!
Javel, se det! Så nærmer det seg jul igjen og julechips med smak av Ribbe og Pinnekjøtt tar helt av også i år. Dette er tredje året Sørlandschips produserer de unike julechipsene og på fabrikken i Kristiansand er all chipsen solgt for lenge siden, og det er kun det som allerede er i butikkene som er å få tak i dette året.

"Alle" vil ha "sprø" genser
I år har Sørlandschips også fått laget noen helt spesielle julegensere i et meget lite opplag. Disse kunne man vinne på facebook og responsen har vært helt formidabel.
- På under ett døgn har fikk vi nesten 4000 kommentarer. Selv til Sørlandschips å være som har noen av Norges mest engasjerte fans er dette ekstremt høyt, sier Daniel Bernstein, kategori- og markedssjef i Sørlandschips.
Tidenes mest kommenterte bilde de siste årene er lanseringen av sjokolade som fikk 13 000 kommentarer. Julegenserstuntet fikk over 10 000 kommentarer.
- Nå er det seks lykkelige eiere av verdens sprøeste genser der ute, sier Daniel Bernstein med et smil.
I år har Sørlandschips også laget en helt ny chips med ekte champagne i krydderet, og toppet med spiselig rosa glitter!
- Alt er solgt fra fabrikken, det er kun noen få igjen i butikken. Løp og kjøp!, sier Bernstein.
Nøkkelord
Kontakter
Daniel Gutkin Bernstein <daniel.bernstein@scandza.com>Kategori- og MarkedssjefSørlandschips
Tel:+47 90610664daniel.bernstein@scandza.comBilder



Om Scandza
Sørlandschips - Ekstra sprø chips fra Sørlandet
Sørlandschips er den originale chipsprodusenten på Sørlandet, kjent for ekstra sprø og smakfull chips. Potetskiver med skallet på, stekt langsomt i små porsjoner på ekstra svak varme – i skikkelig peanøttolje, det er Sørlandschips det!
Historien vår, som lest på chipsposen:
Du har kanskje hørt historien vår før: Det hele som startet med at en i gjengen kom hjem fra Canada med noen aldeles nydelige potetchips i sekken. Det var tjukke potetskiver med skall som var stekt langsomt i små porsjoner på ekstra svak varme – i skikkelig peanøttolje.
Ikke lenge etter hadde vi solgt alt vi eide, inkludert kiosken til Leif-Arne. Så pusset vi opp et nedlagt bilverksted og tok med kjøkkenutsyr hjemmefra. Etter mindre enn to måneder begynte det å putre i grytene i vår egen chipsfabrikk. Dermed var det sørlandske chipseventyret i gang.
Håber det smager!
Hilsen oss i Sørlandschips
Følg saker fra Scandza
Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Scandza på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.
Siste saker fra Scandza
Gull til Leiv Vidars Go'Veganpølse! Veganpølsen som ble lansert i Narvesen og 7-Eleven har solgt over 70.000 pølser så langt.14.1.2021 11:00:28 CET | Pressemelding
Europeiske toppkokker har tildelt gullstjerne til Leiv Vidars nye Go'veganpølse. The International Taste Institute, som består av 200 kokker fra prestisjefylte kulinariske institutt i hele Europa, vurderer produkter fra hele verden basert på smak, utseende og kvalitet.
Pepperkakebrunost flyr ut av hyllene!24.11.2020 09:51:05 CET | Pressemelding
Synnøve Fløtemys med Pepperkakesmak har slått an hos norske forbrukere. Skal du kose deg med denne nydelige vinterosten må du skynde deg, nå er det snart tomt i butikkene.
Synnøve Finden tar Korea med storm18.11.2020 14:59:10 CET | Pressemelding
Seolim Lee skal gjøre vil Synnøve big in Korea. Sammen med mannen sin, Seung Woo Tak, åpner de snart sitt tredje Synnøve konsept i Sør-Kora. Foreløpig har de solgt over 52 000 tusen brunoster laget i Alvdal på norsk melk.
Sørlandschips med smak av Champagne!9.11.2020 15:53:12 CET | Pressemelding
Sørlandschips er klar for julen. Ribbe og pinnekjøtt er allerede på plass i butikkene. Denne uken kommer førjulstidens største nyhet – Sørlandschips med smak av Champagne.
Synnøve øker mangfoldet i ostedisken – utfordrer Tine6.11.2020 14:05:53 CET | Pressemelding
Synnøve skal hele tiden utfordre de store og jobber hele tiden for å komme med nye gode smaker, enda bedre løsninger og mer miljøvennlig emballasje for å gi forbruker flere valgmuligheter.
Høstens nyheter fra Synnøve - bedre for deg og bra for miljøet5.10.2020 14:35:21 CEST | Pressemelding
I høst tar Synnøve igjen spranget og gir deg det beste fra to verdener. Fantastisk god smak og "lettere" produkter.
I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.
Besøk vårt presserom