Agder Energi Nett

Agder Energi Nett i beredskap som følge av uværet

Del

Som følge av uværet har Agder Energi Nett satt gul beredskap.

Skjermdump fra strømkartet på aenett.no.
Skjermdump fra strømkartet på aenett.no.

- Vi har sikret god ressurstilgang fra våre entreprenører slik at vi retter feil fortløpende. I tillegg har vi økt bemanning på driftssentralen og kundesenteret, sier beredskapsleder Jon Eilif Trohjell i Agder Energi Nett.

Trohjell opplyser om at de følger uværet nøye.

Rundt klokken 13:30 er det i underkant av 1000 kunder som er uten strøm i Agder. Langs kysten fra Kristiansand og østover er det fortsatt varslet mye vind med liten storm i vindkastene.

-Vi har allerede hatt flere feil hovedsakelig som følge av trær som har blåst over strømlinjene, og har nå montører ute på alle kjente feil, sier Trohjell.

Agder Energi Nett advarer også publikum mot å være i nærheten av strømlinjer som ligger langs bakken. Disse kan være strømførende og berøring kan være livsfarlig.

Se oversikt over strømbrudd
På nettsiden aenett.no kan presse og publikum se oversikt over pågående strømbrudd samt antall berørte husstander.

Se kartet her: https://www.aenett.no/virksomhet/om-ae-nett/service-og-vedlikehold/

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Skjermdump fra strømkartet på aenett.no.
Skjermdump fra strømkartet på aenett.no.
Last ned bilde

Om Agder Energi Nett

Agder Energi Nett
Agder Energi Nett
Stoaveien 14
4848 Arendal

38 60 70 00https://www.aenett.no/

Agder Energi Nett overfører strøm til 201.500 nettkunder på Agder, og er med det Norges fjerde største nettselskap. Selskap er en del av Agder Energi konsernet. Agder Energi Nett eier og har driftsansvaret for det elektriske regional- og fordelingsnettet på Agder, totalt 21.900 km linjer og kabler.

Følg saker fra Agder Energi Nett

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Agder Energi Nett på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Agder Energi Nett

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom