MENY Bryn til topps i global kåring
Som første norske dagligvarebutikk, er MENY Bryn kåret til The Store of the Month i konkurranse med butikker over hele verden. MENY Bryn åpnet i august etter ombygging – med mål om å skape en butikk som oser av matglede.

IGD (Institute of Grocery Distribution) kårer hver måned en butikk med et spesielt inspirerende butikk-konsept. MENY Bryn er global vinner i november.
- Å nå opp i en internasjonal, prestisjefylt kåring er stort og en bekreftelse på at vi har en butikkstandard på linje med supermarkeder i andre storbyer i verden. Jeg er stolt av mine dyktige kolleger, sier Rannveig Krane, administrerende direktør i MENY.
IDG fremhever følgende som spesielt inspirerende hos MENY Bryn: Mat i-farta-løsningene, måltidsløsningene, ferskvarediskene med fagekspertise, «Vår egen»-serien, matskattene, matoppskrifter i butikk, stort utvalg, gode tilbud og fisketirsdag.
- Arven etter Ultra med høy standard for utvalg, kvalitet og service forplikter. Vi skal være en destinasjon for inspirasjon og matglede, samtidig som vi skal ha relevante måltidsløsninger og store salgstorg, sa kjøpmann Christian Fredrik Ekeren da han ønsket velkommen til gjenåpningen. Butikken har landets største utvalg av tørrvarer, bakeri, ferskvarer og frysevarer, kombinert med moderne løsninger for måltider, mat-i-farta og shop-in-shop-konsepter.
Offensiv i Oslo
MENY Bryn er del av en offensiv satsing i stor-Oslo. I løpet av de siste årene har MENY åpnet nye butikker på Frogner, Frysja, Bjørvika og Gressbanen, samt oppgradert signaturbutikker som Ringnes Park, MENY Sandvika og Jacobs Holtet. I tillegg er den sentraliserte nettbutikken på 13 000 kvm på Alnabru nå i full drift. Felles for satsingene er stort utvalg, ferskvarer og kvalitet.
- Oslo-kundene verdsetter stort utvalg, rene råvarer, matinspirasjon og gode mat-i-farta-løsninger. Vi har ekstra stor vekst i Oslo, sier Krane.
MENY i vekst
Mye tyder på at nordmenn i økende grad prioriterer utvalg, kvalitet og rene råvarer. MENY har i år en omsetningsvekst på 6,1 prosent og en kundevekst på 4,5 prosent. Nettbutikken vokser på landsbasis med 22 prosent.
- Økning i antall kunder er en bekreftelse på at vi gjør mye riktig. Vi skal være en motpol til lavpris og bidra til matglede, inspirasjon og norsk matkultur, sier Krane.
Fakta om nye MENY Bryn
- Åpnet etter ombygging og utvidelse 28. august 2025
- Norges største dagligvare i areal: nær 3000 kvm
- Mål om å ta tilbake posisjon som ledende matdesinasjon på Oslo øst
- Etablert i 1992 som Ultra Bryn. Vært MENY-butikk siden 2016
Kontaktperson:
Robert Fjeld, konseptansvarlig butikk i MENY, tlf. 92645344, robert.fjeld@meny.no
Kontakter
Nina Horn HynneKommunikasjonssjef
Tel:934 44 213nina.hynne@meny.noBilder

Om oss
MENY er Norges ledende supermarkedkjede på nett og i butikk med 186 butikker og en omsetning på nær 21 milliarder kroner i 2024. MENYs lidenskap er gode råvarer, norsk matkultur og gode matopplevelser. I MENY sier vi at spiser du bedre, lever du bedre. .
MENY har stort utvalg, masse ferskvarer, flere løsvektdisker, diverse måltidsløsninger, eget bakeri, tusenvis av lokalmatprodukter og store frukt- og grøntavdelinger, men også hundrevis av ukentlige tilbud. Mer enn 9 300 matarbeidere sørger for personlig service og matfaglig veiledning. For inspirasjon, oppskrifter, vareinformasjon og tilbud, se meny.no. MENY er en del av NorgesGruppen.
Følg pressemeldinger fra MENY
Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra MENY på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.
Siste pressemeldinger fra MENY
Røyland Gård til topps i Norges største lokalmatpris19.9.2025 10:58:42 CEST | Pressemelding
Røyland Gård vil utnytte mer ville, norske bær til økt produksjon av syltetøy, og mottar kr. 300 000 som vinner av MENYs Matskattstipend 2025. Hol Ysteri får kr 150 000 for å fremme stølsdrift og geitoster, mens Aron Mat får kr. 150 000 for å innta hverdagen med sine kjøttprodukter.
Kraftkar vant Lokalmatvalget15.9.2025 11:10:26 CEST | Pressemelding
Over 40 000 stemmer er talt opp og resultatet i Lokalmatvalget er klart: Blåmuggosten Kraftkar fra Tingvollost i Møre og Romsdal er kåret til Folkets matskatt! Blant ti på topp, er hele tre godbiter fra Vestfold.
Tøff kamp om trainee-plassene27.8.2025 17:20:31 CEST | Pressemelding
Konkurransen har vært hard om å bli en av 20 deltakere i årets traineeprogram. – Det er svært gledelig at så mange av våre talenter i MENY har ambisjoner om å bli ledere hos oss, sier HR-direktør Line Beate Jebsen.
7500 har allerede stemt i lokalmatvalget20.8.2025 10:37:23 CEST | Pressemelding
Det er ikke bare politikerne som er på valg. Det er også norske matskatter. Allerede etter én dag er 7500 stemmer avgitt. Andebryst fra Gårdsand i Vestfold og Inderøysodd fra Inderøy slakteri kniver foreløpig om topplasseringen. MENY håper på gastronomisk høy valgdeltakelse.
Tydelig trend mot renere råvarer og lokal smak3.7.2025 13:49:03 CEST | Pressemelding
Halvårstallene til MENY viser stor vekst i både lokalmat og ferskvarer i løsvekt. – Vi opplever at trenden mot rene råvarer og norske kvalitetsprodukter forsterker seg. Stadig flere går for ærlige og ekte produkter, sier kategoridirektør Einar Gundersen i MENY.
I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.
Besøk vårt presserom