Matprat ansetter ny direktør
Mariann Sletten ansettes som direktør i Matprat. Hun kommer fra stillingen som marketingsjef og har vært konstituert som leder siden desember.

Matprat er et opplysningskontor som jobber for å øke kunnskapen, inspirasjonen og interessen for bruk av egg og kjøtt i det norske kostholdet. Dette arbeidet gjøres på vegne av den norske bonden, og finansieres av omsetningsavgiften på kjøtt og egg.
Styreleder i Matprat, Rolf Gjermund Fjeldheim, er svært fornøyd med ansettelsen.
– Mariann er riktig person til å ta Matprat videre. Vi skal være der forbrukerne er, og sørge for inspirasjon og matglede med god norsk mat fra norske bønder. Nå står vi foran en stor teknologisk reise for å fortsatt være sterkt til stede og nyttig i hverdagen til folk, sier han.
Mariann Sletten har jobbet over 15 år i Matprat, de siste elleve årene som marketingsjef. Hun har det siste året vært fungerende leder. Når hun nå tar over tømmene for fullt, er det med planer om å skape et sterkt og fremtidsrettet Matprat.
– Matprat var tidlig med på den digitale transformasjonen. Vi må nå ta nye og store skritt for å holde oss relevante, for å oppfylle oppdraget vårt i en tid der både matvaner, forbrukerpreferanser og teknologi endres raskt. Vår oppgave fordrer at vi har en tydelig og troverdig stemme i offentligheten, sier hun.
Sletten slår fast at forutsetningene for å fortsette å skape positive resultater og verdier for den norske bonden er gode.
– Matprat.no er blant Norges aller største matnettsteder, med 5-6 millioner besøkende i måneden, og merkevaren Matprat har en stor tilstedeværelse i sosiale medier. Organisasjonen har et sterkt fagmiljø som deler kunnskap om mat og matlaging, kosthold og norsk matproduksjon, og jobber med markedsføring og kommunikasjon til norske forbrukere, sier Mariann Sletten.
Nøkkelord
Kontakter
Jonas Eide HollundKommunikasjonssjefMatprat
Tel:92646685jonas.hollund@matprat.noFølg pressemeldinger fra Matprat
Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Matprat på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.
Siste pressemeldinger fra Matprat
Nordmenns middagsvaner kartlagt: Høsten er smaken av Norge!2.10.2025 07:30:00 CEST | Pressemelding
For 7 av 10 nordmenn er middagen dagens høydepunkt. Nye tall fra Matprats matkulturundersøkelse viser at norske tradisjoner står sterkt, og at høsten er tiden da fellesskap og norske råvarer virkelig setter preg på middagsbordet.
Nordmenn vil ha grovere brød25.9.2025 08:30:00 CEST | Pressemelding
Flere vil ha grovt brød og vi er opptatt av mer energi og tarmhelse når vi velger mat. Dette viser Matprats nyere undersøkelser gjennomført av Opinion. Grovt brød leverer på begge deler.
Halvparten av unge kvinner får i seg for lite jern30.6.2025 08:45:00 CEST | Pressemelding
Jernmangel rammer særlig unge kvinner, og de må få bedre informasjon om hvilken mat som inneholder jernet de trenger - rødt kjøtt er en av våre beste kilder.
Flere velger fullfett og rene råvarer19.5.2025 08:00:00 CEST | Pressemelding
Matprats ferske undersøkelse om norsk diettkultur, gjennomført av Opinion, viser tydelige endringer i våre holdninger til mat og kosthold. Samfunnsanalytiker Anne Zondag forklarer hvorfor bekymringen for ultraprosessert mat øker, og hvordan tilliten til kostholdsrådene endrer seg.
Slik lykkes du med biffen – og grillen23.4.2025 08:00:00 CEST | Pressemelding
En god grillopplevelse starter lenge før du legger kjøttet på risten
I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.
Besøk vårt presserom