Ny McDonald’s åpnet i Hafjell – rundt 50 nye arbeidsplasser

Del

I dag åpnet McDonald’s en ny restaurant midt i Hafjell sentrum. Åpningen ble markert med snorklipp av ordfører Anne Marie Sveipe, sammen med Mette Vonen, leder for McDonald’s egeneide restauranter i Norge.

Anne Marie Sveipe klipper snoren på McDonald's nye restaurant i Hafjell
Anne Marie Sveipe klipper snoren på McDonald's nye restaurant i Hafjell McDonald's i Norge

Den nye restauranten gir rundt 50 nye arbeidsplasser, hovedsakelig rekruttert lokalt fra Øyer kommune. Erlend Enget fra Lillehammer blir restaurantleder, etter over åtte år i McDonald’s.

 — Det er veldig stort å få lede denne restauranten, og jeg er utrolig stolt av teamet vårt. Vi har fått med oss en flott gjeng som er klare til å gi gjestene gode opplevelser her i Hafjell, sier Enget.

Også ordføreren er svært fornøyd med McDonald's etablering i Hafjell:

 — Mange unge får her sin aller første jobb med opplæring, ansvar og mulighet til å Vokse. Jeg er veldig glad for at dere etter hvert skal gå opp i så mange som 50 ansatte. Dette skaper viktige ringvirkninger i kommunen vår.

Fakta om McDonald's i Hafjell

  • 2 etasjer
  • Drive-Thru
  • McCafé 
  • Lekeland
  • Uteservering
  • 149 sitteplasser inne, 72 ute.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Anne Marie Sveipe klipper snoren på McDonald's nye restaurant i Hafjell
Anne Marie Sveipe klipper snoren på McDonald's nye restaurant i Hafjell
McDonald's i Norge
Last ned bilde
Mette Vonen, leder for McDonald's egeneide restauranter og ordføreren i Hafjell kommune, Anne Marie Sveipe
Mette Vonen, leder for McDonald's egeneide restauranter og ordføreren i Hafjell kommune, Anne Marie Sveipe
McDonald's i Norge
Last ned bilde

Om oss – McDonald’s i Norge

McDonald’s har vært en del av det norske restaurantmarkedet siden 1983, og har i dag 87 restauranter og nærmere 5 500 ansatte over hele landet. Vår ambisjon er å tilby mat av høy kvalitet, med rask og vennlig service – hver eneste dag.

Hos McDonald’s er vi stolte av å bruke norske råvarer av høyeste kvalitet. Vi ønsker å være en langsiktig samarbeidspartner for den norske bonden, og vi er overbevist om at maten vi serverer må være både bærekraftig og lokalprodusert. Derfor har vi valgt å bruke 100% norsk storfekjøtt, norsk kylling, økologiske egg, poteter, løk, og salat når sesongen tillater det – alt for å sikre den beste smaken og kvaliteten til våre kunder.

Bærekraft står sentralt i vårt arbeid, fra reduksjon av matsvinn til bruk av resirkulerbar emballasje og investering i mer miljøvennlige løsninger.

McDonald’s i Norge drives av lokale franchisetakere med sterkt engasjement for sine lokalsamfunn. Vi er også en viktig arbeidsgiver for mange unge og gir verdifull erfaring gjennom strukturert opplæring og utviklingsmuligheter.

Vi er stolte av å være en inkluderende og tilgjengelig møteplass – for både gjester og ansatte.

Følg pressemeldinger fra McDonald's Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra McDonald's Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra McDonald's Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye