Ny McDonald’s i Parkveien
Klokken 11 i dag åpnet McDonald’s en helt ny restaurant i Parkveien 60 i Oslo. Satsingen gir 40 nye arbeidsplasser, og 24 år gamle restaurantsjef Zaenb Aziz leder det unge teamet.

Fra deltidsjobb til leder
Aziz begynte selv som deltidsansatt ved siden av studier på McDonald’s som 20-åring. Nesten 5 år senere står hun klar som egen restaurantsjef for Oslos nyeste McDonald’s-restaurant.
– Planen var bare å bli et år, og nå er det plutselig min tur til å lede et helt nytt team og vise at man kan lære masse, utvikle seg og ha det gøy på jobb, sier Aziz.
Franchisetaker Khurram Rana, som har lang erfaring i McDonald’s, er stolt over å kunne åpne en ny og moderne restaurant på en så sentral adresse.
– Det er rett og slett stas å komme til Parkveien. Vi skal levere rask service til folk på farten og et hyggelig sted å slappe av for dem som vil bli sittende en stund, sier Rana.

Fakta om McDonald’s Parkveien:
- Adresse: Parkveien 60, Oslo
- Åpning: Onsdag 9. juli 2025, kl. 11:00
- Fasiliteter: McCafé, Hjemlevering via Foodora/Wolt, Åpningstider er 24/3
- Sitteplasser: 65
- Arbeidsplasser: 40 nye, lokale jobber
Nøkkelord
Kontakter
Kristina JohansenCommunications Manager, McDonald's Norge
Tel:+47 900 65 908kristina.johansen@no.mcd.comJørgen TalhaugKommunikasjonsrådgiver hos McDonald's Norge
Tel:+47 46346454jorgen.talhaug@no.mcd.comBilder


Om oss – McDonald’s i Norge
McDonald’s har vært en del av det norske restaurantmarkedet siden 1983, og har i dag 87 restauranter og nærmere 5 500 ansatte over hele landet. Vår ambisjon er å tilby mat av høy kvalitet, med rask og vennlig service – hver eneste dag.
Hos McDonald’s er vi stolte av å bruke norske råvarer av høyeste kvalitet. Vi ønsker å være en langsiktig samarbeidspartner for den norske bonden, og vi er overbevist om at maten vi serverer må være både bærekraftig og lokalprodusert. Derfor har vi valgt å bruke 100% norsk storfekjøtt, norsk kylling, økologiske egg, poteter, løk, og salat når sesongen tillater det – alt for å sikre den beste smaken og kvaliteten til våre kunder.
Bærekraft står sentralt i vårt arbeid, fra reduksjon av matsvinn til bruk av resirkulerbar emballasje og investering i mer miljøvennlige løsninger.
McDonald’s i Norge drives av lokale franchisetakere med sterkt engasjement for sine lokalsamfunn. Vi er også en viktig arbeidsgiver for mange unge og gir verdifull erfaring gjennom strukturert opplæring og utviklingsmuligheter.
Vi er stolte av å være en inkluderende og tilgjengelig møteplass – for både gjester og ansatte.

Følg pressemeldinger fra McDonald's Norge
Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra McDonald's Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.
Siste pressemeldinger fra McDonald's Norge
Ny McDonald’s åpnet i Hafjell – rundt 50 nye arbeidsplasser2.10.2025 16:08:45 CEST | Pressemelding
I dag åpnet McDonald’s en ny restaurant midt i Hafjell sentrum. Åpningen ble markert med snorklipp av ordfører Anne Marie Sveipe, sammen med Mette Vonen, leder for McDonald’s egeneide restauranter i Norge.
Høsten hos McDonald’s4.9.2025 10:44:07 CEST | Pressemelding
McDonald’s lanserer denne høsten flere nye produkter på menyen. Blant nyhetene er Snackwrap, et enkelt og proteinrikt mellommåltid med kylling, og høstfavoritten Pumpkin Spice Latte.
Horgan's er nå McDonald's28.8.2025 11:16:12 CEST | Pressemelding
I lokalene som tidligere huset utestedet Horgan’s, har McDonald’s nå åpnet sin 14. restaurant i Oslo. Åpningen skaper 75 nye arbeidsplasser – og interessen har vært enorm, over 800 søkere har konkurrert om å få jobbe i den nye filialen.
McDonald’s har åpnet på Askøy AMFI senter3.7.2025 10:49:16 CEST | Pressemelding
Kl. 10 i dag klippet ordføreren i Askøy snoren på McDonald’s nyeste restaurant, på Askøy AMFI senter. Nyåpningen har skapt over 40 nye arbeidsplasser til Askøy, og ledes av 23 år gamle restaurantsjef Maja Sadowska.
Sprø nyhet: McDonald’s introduserer vegetarnuggets25.6.2025 07:00:00 CEST | Pressemelding
McDonald’s utvider menyen med vegetarnuggets – hvetebaserte nuggets som er laget for å gi den samme sprø, saftige og tilfredsstillende følelsen som restaurantkjedens klassiker, men helt uten kjøtt.
I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.
Besøk vårt presserom