Tjek

Hvilke Black Friday-tilbud søker nordmenn mest etter?

Del

Med Black Friday rett rundt hjørnet gir eTilbudsavis innsikt i hvilke tilbudsvarer nordmenn søker mest etter i måneden før den store handledagen.

Gjennom hele året bruker nordmenn eTilbudsavis-appen mest i hverdagen for å finne de beste tilbudene på dagligvarer. Men når Black Friday nærmer seg, øker søkene betydelig innenfor andre produktkategorier – spesielt interiør, hvitevarer, kjøkkenmaskiner og elektronikk.

I november i fjor var de mest populære søkene på ting til hjemmet. Airfryers, støvsugere og maling toppet listen, etterfulgt av stekepanner, lyspærer og gardiner. Hvitevarer var også godt representert med søk på oppvaskmaskiner, vaskemaskiner og ovner. Andre kategorier som fant veien til topp 20 var julelys, dyner, sko, bøker, sofaer og TV.

Her er de 20 mest søkte tilbudsvarene i perioden før Black Friday:

  1. Støvsuger
  2. Airfryer
  3. Maling
  4. Stekepanne
  5. Lyspære
  6. Gardiner
  7. Oppbevaringsboks
  8. Julestjerne
  9. Varmepumpe
  10. Julelys
  11. Garn
  12. Dyne
  13. Sko
  14. Oppvaskmaskin
  15. Bok
  16. Ovn
  17. Sofa
  18. Vaskemaskin
  19. TV
  20. Vintersko

Hvis du enten vil spare penger på større kjøp, være tidlig ute med julegavene, eller bare finne det du har ønsket deg lenge, kan du aktivere varsler i appen og få beskjed når det er tilbud på akkurat det du søker etter. Se her hvordan du enkelt kan sette opp varslinger.

eTilbudsavis krever ingen registrering, er gratis og tilgjengelig på web, iOS og Android.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Tjek

Tjek hjelper folk med å handle inn og virksomheter med å nå ut til dem med relevant innhold.

Vi står bak Skandinavias mest downloadede tilbuds-apper eTilbudsavis og Mattilbud, som hjelper over en halv million mennesker hver måned med å finne tilbud og planlegge innkjøp på tvers av web, iOS og Android.

Tjek har også utviklet et nytt format for digitale tilbudsaviser, kataloger og tilbudskampanjer, som vi kaller for Incito. Incito er et responsivt og digitalt markedsføringsverktøy, som automatiserer produksjon av tilbudsaviser, kataloger og tilbud. Du kan finne mer informasjon om Incito på https://tjek.com/incito

Når vi ikke videreutvikler apps og automatiserer digitale tilbudsaviser, så hjelper vi store detaljhandlere og leverandører i Norden med å optimere deres strategi, kampanjer og performance. Insights by Tjek er vårt Power BI analyseverktøy, som gir tilgang til data om bl.a. markedet, forbrukeratferd, brand performance, søk, trender og mye mer. Mer om Insights by Tjek på https://tjek.com/insights

Mer om Tjek på https://tjek.com/

Følg pressemeldinger fra Tjek

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Tjek på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Tjek

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye